UN ALTRE PROBLEMA PER A VALVERDE

Semedo estarà cinc setmanes de baixa per una lesió muscular

El defensa portuguès pateix "una lesió al bíceps femoral" i deixa sol Sergi Roberto com a lateral dret a la Lliga i la Champions

marcosl42304322 barcelona   24 02 2018   deportes        semedo sobre el c s180225112627

marcosl42304322 barcelona 24 02 2018 deportes semedo sobre el c s180225112627 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

La nit en què Nelson Semedo, el lateral portuguès del Barcelona, tornava a ser titular es va lesionar. Va caure davant el Girona i va deixar fins i tot, ja amb el contundent 6-1 al marcador, l'equip de Valverde amb 10 jugadors sobre la gespa. És una lesió muscular important, com han verificat les diverses proves mèdiques a què ha sigut sotmès l'exdefensa del Benfica, que haurà d'estar unes cinc setmanes de baixa. O sigui, es perd els importants duels a la Lliga (dijous a Las Palmas i diumenge al Camp Nou contra l'Atlètic), a més de la decisiva cita europea contra el Chelsea (14 de març, també a l'estadi blaugrana). 

"Ara és temps de recuperar i tornar millor", ha escrit l'exlateral del Benfica a Instagram després d'aquest entrebanc muscular que frena la seva inserció en l'equip. Just ara, quan Valverde li havia atorgat la titularitat per tenir més minuts i donar descans a l'intocable Sergi Roberto.

Notícies relacionades

La lesió de Semedo suposa un seriós contratemps per a Ernesto Valverde, el tècnic del Barça. Es queda només amb Sergi Roberto i sense possibilitat de rotació en aquest mes decisiu, excepte que torni Aleix Vidal a aquesta posició o aposti, com ja va fer Luis Enrique la temporada passada, per incloure André Gomes en aquest lloc. Semedo havia ofert detalls més que interessants en el seu retorn a la titularitat, però va notar una punxada a la cama esquerra.

JORDI COTRINA / Ricard Pruna, el metge del Barça, informa de la lesió de Semedo a Valverde mentre el jugador es dirigeix als vestidors / 

"Semedo no ens va dir nada, no reparamos en esa situació, fue una jugada fortuïta en una arrencada" (Valverde)

Aquesta punxada, segons ha revelat el Barça en un comunicat mèdic, indica que pateix "una lesió al bíceps femoral" que el tindrà cinc setmanes absent. Valverde no es va adonar dels problemes físics que tenia el defensa portuguès, que poc abans de lesionar-se havia patit un cop. "¿Les molèsties de Semedo? No ens va dir res, això passa per no tenir una TV al davant", va arribar a ironitzar el tècnic barcelonista. "No ens vam fixar en aquesta situació, va ser una jugada fortuïta en una arrencada. Té un problema muscular", ja va advertir Valverde. Un problema que és greu perquè el deixa amb molt poc marge de maniobra en aquesta zona de la defensa.