Guardiola: "Ara em sento anglès"

El tècnic del Manchester City celebra el bon rendiment dels equips de la Premier a la Champions

zentauroepp42063174 soccer football   champions league   basel vs manchester cit180216194525

zentauroepp42063174 soccer football champions league basel vs manchester cit180216194525 / ANDREW BOYERS

2
Es llegeix en minuts

Pep Guardiola ja és un anglès més. Com a tal se sent l'entrenador català, que ha celebrat aquest divendres el bon rendiment ofert pels tres equips de la Premier (LiverpoolTottenham i el mateix Manchester City) que ja han disputat l'anada de vuitens de la Champions League. "És una molt bona notícia per a tots nosaltres", opina el de Santpedor.

El Manchester City té un peu i mig en quarts de final després d'avassallar el Basilea (0-4), igual que el Liverpool, que va massacrar el Porto (0-5). El Tottenham va firmar una notable remuntada a Torí (2-2). "És una molt bona notícia que tres equips hagin obtingut tres molt bons resultats. Veurem el Manchester United i el Chelsea la setmana que ve", ha declarat el tècnic, que se sent "anglès, part d'aquesta Lliga", però que creu que la millora s'ha de veure a mitjà termini.

Cada any més lluny 

"Per dir si realment hem fet un canvi, això s'ha de veure en els pròxims tres, quatre o cinc anys, en què cada vegada els equips anglesos estiguin en quarts, semifinals i alguna final", valora el míster català. "Però és molt bona notícia, estem molt contents. Dos equips estem gairebé classificats, un altre ho haurà de treballar com el Tottenham, però amb un molt bon resultat a Torí, perquè empatar i de la manera en què ho van fer és molt complicat. És una molt bona notícia per a tots nosaltres".

Guardiola compareixia davant la premsa amb motiu del partit de Copa de dilluns contra el Wigan.  Un rival de Segona Divisió, però que no per això el deixa tranquil.  "Per descomptat que estic preocupat, perquè he vist el seu partit davant el Bournemouth. Per mi, el Bournemouth és un dels equips que més m'agrada veure de la Premier League i el Wigan va ser capaç de guanyar-lo", va assegurar el tècnic del City.

Notícies relacionades

"Crec que a la FA Cup, cada temporada hi ha moltes sorpreses. No només la temporada passada, o l'anterior, sinó en tota la història de la competició, sempre passen aquest tipus de situacions", ha apuntat el tècnic, que d'aquí 8 dies disputarà contra l'Arsenal la final de la Copa de la Lliga: "Estaria molt bé que els meus jugadors no pensessin gaire en la final de diumenge que ve, sinó en la final que tenim aquest dilluns".

Gabriel Jesús ja s'entrena

La millor notícia per al City ha sigut el retorn als entrenaments de Gabriel Jesús, que es va lesionar contra el Crystal Palace. "Avui farà part de l'entrenament amb el grup. És una bona notícia. No sé quan estarà a punt per tornar definitivament amb l'equip. Però el primer pas és tornar a entrenar-se amb la resta del grup".