PROBLEMES EN DEFENSA

Dembélé torna a la llista del Barcelona

Piqué no s'ha entrenat però va convocat per l'absència del sancionat Umtiti

marcosl41394289 barcelona s defender gerard pique  r  jokes with barcelona s180102180019

marcosl41394289 barcelona s defender gerard pique r jokes with barcelona s180102180019 / LLUIS GENE

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ousmane Dembélé és la principal novetat de la convocatòria del FC Barcelona per al partit davant el Getafe, una cita de la qual recela Ernesto Valverde. El davanter francès reapareix davant el mateix rival contra el qual es va lesionar per primera vegada. "Pensem que és un bon moment per tornar", ha dit Valverde, que ha lamentat les dues llargues absències del futbolista: "Hi ha hagut moments en la temporada en què ens hauria anat bé".

A la llista també hi ha Gerard Piqué, que no s'ha entrenat -"això és per alguna cosa", ha apuntat Valverde- i el seu concurs en el partit és dubtós. El defensa acusa el desgast de dijous a la Copa davant el València, quan va jugar malgrat les molèsties que patia al genoll dret després del cop rebut de Gerard Moreno en el derbi de diumenge passat.

Vermaelen, encara no

L'alineació de Piqué és gairebé més necessària aquest diumenge davant el Getafe del que ho era dijous, malgrat la transcendència del partit. Aquesta vegada Valverde no pot comptar amb Samuel Umtiti, sancionat. Tampoc s'ha recuperat a temps Thomas Vermaelen. Denis i André Gomes han sigut descartats pels tècnics. El portuguès passa de ser titular a Mestalla, i substituït en el descans per la seva mala actuació, a la grada del Camp Nou. 

Notícies relacionades

Si Piqué no està disponible, només tindrà un central: Yerry Mina. El tècnic tindria en aquest cas una delicada elecció en l'altre lloc a la defensa: o endarrerir Busquets o col·locar de central esquerre Lucas Digne. "No diré qui jugarà de central. L'entrenador contrari no m'ha dit mai amb qui jugarà perquè jo estigui preparat", responia Valverde, que, per ara, no veu Semedo podent exercir al centre excepte en una urgència.

"Dembélé haurà d'anar entrant a poc a poc, però tenim posades moltes esperances en ell, perquè entrem en els moments decisius de la temporada", ha dit Valverde, insinuant que entrarà en la segona meitat.

La convocatòria per al Barça-Getafe

<strong>Porters:</strong> Ter Stegen, Cillessen.