FALSA POLÈMICA

Abidal replica a 'El Chiringuito' de Pedrerol

L'exjugador del Barça aclareix a 'El Chiringuito' com va anar una conversa sobre la seva malaltia amb Messi

zentauroepp28430119 barcelona     16 01 2015     deportes     el ex jugador del 180111134833

zentauroepp28430119 barcelona 16 01 2015 deportes el ex jugador del 180111134833

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Éric Abidal, exjugador del FC Barcelona, ha sortit al pas de la versió que es va donar al programa El Chiringuito sobre l'entrevista que el futbolista va concedir a l'exjugador Oliver Dacourt al programa Ma part d’ombre (Canal Plus França).

En aquesta entrevista, Éric Abidal explicava diferents episodis viscuts durant la seva malaltia, entre els quals hi havia el patiment experimentat i la reacció davant la malaltia d'alguns dels seus companys d'equip, com Leo Messi, o altres jugadors que van compartir vestidor amb ell com Thierry Henry.

Abidal explicava la reacció d'alguns dels seus companys de vestidor, entre ells, Leo Messi: "Alguns em van veure molt prim. Els vaig fer un vídeo als jugadors abans d'un partit per animar-los, els deia 'nois, no us preocupeu, jo soc allà'. ¿Saps que em va dir Messi? 'No ens enviïs més coses així, que ens fa mal'. Jo no ho veia, jo em veia bé i els deia 'nois, ànims', però ells em van dir que em van veure com un cadàver i això els va deixar fets pols”.

Una frase que en aquest programa es va vendre de la manera egüent: "Molt atent. Messi va demanar a Abidal que no els parlés més de la seva malaltia. T'ho expliquem a les 3 a Jugones.

Notícies relacionades

Davant aquesta informació, Éric Abidal va voler aclarir que "quan vaig enviar el vídeo per animar l'equip Leo Messi no em va dir mai que no els enviés més coses així, ni que no en volgués saber res. Leo em va dir que no els agradava veure'm així, però en cap moment ha tingut males paraules per mi".

Josep Pedrerol havia insistit en el tema amb aquest dramàtic suspens que caracteritza cada programa d'El Chiringuito.