ENTREVISTA A LA BBC

Xavi: "Neymar ens va dir que no era feliç a Barcelona"

L'exjugador del Barça revela la conversa que va tenir amb el brasiler al casament de Messi

zentauroepp28622516 bilbao    08 02 2015      messi   xavi  y neymar celebrando 171020130012

zentauroepp28622516 bilbao 08 02 2015 messi xavi y neymar celebrando 171020130012

1
Es llegeix en minuts

Neymar se'n va anar del Barça perquè no era feliç a Barcelona. Almenys això és el que li va dir a Xavi i altres companys del club blaugrana al casament de Leo Messi i Antonella Roccuzzo. El centrecampista de Terrassa ho ha explicat en una entrevista a la BBC en què també parla de les opcions que va tenir de jugar al Manchester United.

"Al casament de Messi ens va dir que volia canviar de club", explica Xavi. Fins aquí res nou, ja que altres jugadors ho havien explicat abans. Però el jugador català va insistir. "Li vaig preguntar que per què, i va respondre: 'No soc feliç a Barcelona, prefereixo anar-me'n i viure una nova experiència a Europa al PSG'. Finalment ho va fer, va ser la seva decisió i l'hem de respectar".

Notícies relacionades

Curiosament l'enllaç va ser el 30 de juny, un parell de setmanes abans que el mateix Neymar digués en una entrevista a 'Goal': "Estic molt ben adaptat a la ciutat, a la institució, soc feliç i això fa millor el meu rendiment". En qualsevol cas, Xavi creu que "amb Neymar i Mbappé, el PSG té una gran oportunitat de guanyar la Champions aquesta temporada".

Les ofertes del germà de Ferguson

Respecte al seu passat, el jugador de l'Al-Sadd de Qatar explica que als seus inicis va parlar diverses vegades amb Martin Ferguson, el germà de l'entrenador del Manchester United, Alex Ferguson, que feia de cercapromeses per als 'red devils', i que volia emportar-se'l a Old Trafford. "Em volia fitxar, però vaig decidir quedar-me a Barcelona perquè és el meu club. Només pensava en el Barça, és el meu club favorit, sento Barcelona al meu cor, és el millor club del món".