RETORN A EUROPA

Deulofeu i Semedo, convocats per a la Champions; Vermaelen, Arda i Alcácer, descartats

Valverde facilita una llista de 20 jugadors, amb Ortolá com a tercer porter, per enfrontar-se a l'Sporting de Portugal dimecres

marcosl40191581 barcelona   19 09 2017      deportes           deulofeu     170922205539

marcosl40191581 barcelona 19 09 2017 deportes deulofeu 170922205539 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López / Barcelona

El Barça torna a la Champions. Després del seu contundent triomf en la primera jornada davant el Juventus al Camp Nou (3-0), l'equip blaugrana vola aquest dimarts a Lisboa per enfrontar-se a l'Sporting de Portugal. Ernesto Valverde ha facilitat una llista de 20 jugadors, amb diverses novetats. Tornen Deulofeu i Semedo després de perdre's la cita del cap de setmana a Girona.

Notícies relacionades

En aquesta relació també hi figura Ortolá, el porter del Barça B, que exerceix la funció de tercer porter del primer equip. Valverde, però, continua sense comptar amb Arda Turan Thomas Vermaelen. Cap dels dos ha debutat aquesta temporada, en què el tècnic ha establert molt clarament el seu repartiment de rols i minuts a la plantilla. Tampoc ha convocat Paco Alcácer, que ha perdut el seu lloc fins a la banqueta.

Els 20 convocats davant l'Sporting de Portugal.

<strong>Porters: </strong>Ter Stegen, Cillessen i Ortolá.

És el sisè partit consecutiu que Alcácer no jugarà ni un sol minut. No ho fa, en realitat, des que va aparèixer a la segona part davant l'Alabès a Mendizorroza per suplir Aleix Vidal. Poc més de mitja hora al camp. Només 33 minuts. Després, en tres d'aquests sis partits no ha sigut ni convocat.