La Lliga de Futbol no acceptarà els diners per Neymar i parla de "dopatge financer"

El jugador va a la Ciutat Esportiva mentre la LFP prepara una denúncia contra el PSG davant la UEFA, la UE i els tribunals suïssos

Kai Forsterling

La Lliga de Futbol no acceptarà els diners per Neymar i parla de "dopatge financer"
La Lliga de Futbol no acceptarà els diners per Neymar i parla de "dopatge financer"

/

1
Es llegeix en minuts

Javier Tebas, en declaracions a diversos mitjans informatius, ha afirmat que la LFP (Lliga de Futbol Professional) no acceptarà la clàusula per Neymar que suposaria la sortida del Barça per fitxar pel París Saint-Germain. El màxim dirigent de la patronal futbolística espanyola parla de "dopatge financer" i assegura que la seva associació ja té preparada una denúncia per presentar davant la UEFA, la Unió Europea i els tribunals suïssos, que són els que tenen competències en el cas.

Segons el diari 'Sport', la Lliga no permetrà que s'executi la clàusula del jugador, ja que considera que la situació de Neymar ha de ser bloquejada, almenys provisionalment, pels possibles problemes tant financers com contractuals. Abans d'alliberar el jugador, la Lliga sol·licitarà a les parts els comprovants, tant de l'estat dels pagaments entre jugador i club com del justificant financer del PSG que no s'està incomplint cap normativa al fer el pagament de la clàusula.

Dures declaracions

Notícies relacionades

"A la LFP no s'acceptaran els diners del PSG per Neymar", assegura Tebas en una entrevista al diari 'As'. "És necessari plantar-se davant els clubs que competeixen amb el dopatge financer i desestabilitzen tot el futbol professional”, afegeix el dirigent.

Neymar ha anat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva del Barça després d'arribar dimarts a la capital catalana procedent de Xangai, després d'una escala a Dubai.