Festa de benvinguda del Barça

El cineasta Spike Lee i el pivot Serge Ibaka, entre els convidats del club, a qui es va sumar Gerard Piqué

pique-y-chandler

pique-y-chandler

1
Es llegeix en minuts
J. D.

En una de les seves primeres activitats a Nova York com a club, el Barça va oferir una festa de benvinguda per presentar-se a la ciutat. Entre els convidats hi havia el cineasta Spike Lee, de qui es coneix la passió pel bàsquet, especialment pels New York Knicks, i altres representants dels esports nord-americans. El més conegut era el pivot congolès Serge Ibaka, que va iniciar la seva carrera professional a Espanya, amb l'Hospitalet i el Manresa, i que recentment ha fitxat pels Toronto Raptors.

Ibaka va conversar amb Gerard Piqué, que es va sumar a la 'Welcome Party', celebrada als Canoe Studios, un local dissenyat per acollir esdeveniments al carrer 26. El defensa va ser l'únic representant de la plantilla, i es va desplaçar expressament des de l'hotel de l'equip, a una hora de distància en cotxe, després de l'entrenament de la tarda.

Notícies relacionades

Hi va haver altres esportistes, com el també representant de la NBA Wilson Chandler (Denver Nuggets) i Damon Harrison, 'defensive tackle' dels New York Giants, que van rebre les seves respectives samarretes del Barça de mans de Piqué, que anava de tant en tant a un joc de bàsquet instal·lat en una cantonada, on va demostrar la seva perícia en el tir.

Josep Maria Bartomeu, el president del Barça, va encapçalar la comitiva oficial. Però, sent l'amfitrió, no va fer cap discurs ni es va dirigir als convidats, que van sobrepassar les 300 persones. "Avui no parlarem", va dir als periodistes, al·ludint al 'cas Neymar', i després d'haver ofert quatre entrevistes a mitjans nord-americans. Bartomeu torna aquest divendres a Barcelona, però abans estava prevista una reunió amb l'alcalde de Nova York, Bill de Blasio,