Xavi: "El Barça s'ha adormit, s'ha cregut que el vaixell anava sol"

L'exblaugrana assegura que s'ha de potenciar més el planter i elogia els fitxatges del Madrid

rpaniagua36547021 qatari al sadd club s xavi hernandez  r  celebrates scoring 170719100353

rpaniagua36547021 qatari al sadd club s xavi hernandez r celebrates scoring 170719100353

1
Es llegeix en minuts

Xavi Hernández, actual jugador de l'Al-Sadd de Qatar, ha valorat amb contundència la situació actual del Barça en una entrevista a la revista digital 'The Tactical Room'. L'exblaugrana reconeix que li agradaria ser entrenador i es mostra favorable al fitxatge d'Ernesto Valverde, però no aprova el camí que està agafant l'entitat.

"Veig molt bé l'aposta per Valverde. És un home preparat, té experiència, coneix el club. Ha viscut l'estil i ho farà bé. La seva arribada suposa tornar a l'estil ortodox", assegura Xavi, que llança un dard a la cúpula.

Notícies relacionades

"En general el Barça s'ha adormit. Es va creure que el vaixell anava sol. S'ha de potenciar el planter i el seu model de joc. El futbolista jove ha de mamar aquesta manera de jugar perquè quan arribi al primer equip tingui tots els conceptes ben apresos. Els entrenadors del planter han de formar jugadors, han d'ensenyar. ¡Què importa guanyar la Lliga infantil! ¡S'ha de formar els infantils! Si guanyes, millor, però no és l'objectiu”, afirma el centrecampista.

"EL JUGADOR ES CREU ZIDANE"

L'excapità també fa referència al Reial Madrid. "Ha fitxat molt bé. Avui dia domina totes les facetes: el contraatac, l'atac posicional, la pilota parada, el replegament, són forts, ràpids, són un 'mix' molt bo. I després hi ha Zidane. El jugador es creu Zidane".