Semedo: "Tinc molt d'amor propi"

Les negociacions s'han allargat durant el matí per problemes amb els "papers" de l'operació, diu Robert Fernández

zentauroepp39303214 barcelona s new player portuguesse nelson semedo poses with 170714192416

zentauroepp39303214 barcelona s new player portuguesse nelson semedo poses with 170714192416 / LLUIS GENE

1
Es llegeix en minuts

Problemes amb el trànsfer de Semedo, segons ha explicat Robert Fernández, és el que ha impedit presentar el lateral portuguès al migdia al Camp Nou, tal com estava previst. El fitxatge s'ha allargat i això li ha donat una pàtina de suspens durant unes hores. "Ha sigut un tema de paperassa", ha afirmat el secretari tècnic del Barça en la presentació del defensa, que s'ha mostrat "molt feliç" per arribar "al millor club del món".

"Vull agrair al Barça l'oportunitat i la confiança que em dona. És un orgull portar aquesta samarreta. Ho donaré tot per aquest club", ha afirmat el jugador, de 23 anys, que fitxa per cinc temporades i pel qual el Barça pagarà 30 milions al Benfica més cinc en variables, "en funció del seu rendiment esportiu", ha explicat Robert.

"TINC MOLT D'AMOR PROPI"

"Soc un jugador que té molt d'amor propi per la samarreta, que no dona una pilota per perduda ni cap jugada i que és conscient que el partit acaba quan xiula l'àrbitre", s'ha definit el jugador, que ja es vol incorporar a l'equip i anar de gira als Estats Units. "Tinc moltes ganes de començar a treballar".   

Notícies relacionades

Robert ha negat que Semedo hagi sigut una segona opció com a fitxatge per al lateral dret davant la impossibilitat de portar Bellerín, a qui l'Arsenal va taxar en 50 milions inicialment però de qui Wenger no s'ha volgut desprendre. "No m'agrada parlar de primera o segona opció. Sempre hem tingut el nom de Semedo al cap perquè té unes condicions molt bones".

Robert ha negat que el jugador sigui un fitxatge de Pep Segura, mànager general de futbol des de la setmana passada. "No, és un fitxatge de la secretaria tècnica i meu", ha sentenciat.

Temes:

Fitxatges Semedo