LA FINAL DE LA LLIGA DE FUTBOL SALA

El Barça de futbol sala dona el cop a Madrid a la tanda de penals

L'equip blaugrana tomba el Movistar Inter en el primer duel de la final i recupera el factor pista

marcosl38802577 gra732  torrej n de ardoz  08 06 2017   los jugadores del fc170609091905

marcosl38802577 gra732 torrej n de ardoz 08 06 2017 los jugadores del fc170609091905 / FERNANDO VILLAR

1
RAÚL PANIAGUA / BARCELONA

L'idil·li del Barça amb els penals es va allargar en el primer duel de la final de la Lliga de futbol sala. Si l'equip blaugrana va eliminar el Pozo de Múrcia en la tanda decisiva en les semifinals, aquest dijous va obrir el 'play-off' pel títol amb un altre triomf seguint el mateix camí, sostingut, de nou, per un prodigiós Sedano. El porter blaugrana va ser decisiu amb parades increïbles.

El conjunt d'Andreu Plaza va tombar el Movistar Inter (2-2, 1-3 en els penals) i va recuperar el factor pista en una final al millor de cinc partits. Aquest dissabte (13.15 hores) se celebrarà el segon xoc, també a Torrejón, i la sèrie es traslladarà al Palau la setmana que ve, on el Barça tindrà l'oportunitat d'aixecar el títol de Lliga, cosa que no aconsegueix des del 2013.

GOLS DE RAFA LÓPEZ Y DYEGO

El quadro català, que ja va guanyar a Madrid en la fase regular, es va avançar amb un gol de Rafa López després d'una gran passada de Sergio Lozano, que ha tornat al màxim després de set mesos de baixa per una greu lesió al genoll (m. 9).

Amb avantatge blaugrana es va arribar al descans i Dyego (m. 30) va posar el xoc encara més de cara per als culers. No obstant, una reacció furibunda va permetre igualar el duel a l'actual campió amb gols de Daniel (m. 29) i Rivillos, a 50 segons del final.

SEDANO, DECISIU

El 2-2 no es va moure després de dues intenses pròrrogues i un doble penal en contra desbaratat per Paco Sedano. El meta blaugrana va completar un immens partit a la tanda de penals amb una parada vital que va atorgar el triomf al Barça, que va marcar els seus tres llançaments per mitjà d'AicardoLozano Ferrao

Movistar Inter 2 (1); FC Barcelona Lassa 2 (3)

Tanda de penals: 0-1, Aicardo; 0-2, Lozano; 1-2, Ricardinho; 1-3, Ferrao.