Així és la pròxima samarreta del Barça

El club blaugrana estrena patrocinador després de la criticada etapa de Qatar

rakuten

rakuten

1
Es llegeix en minuts

Els seguidors del Barça podran comprar la nova samarreta per a la temporada que ve a partir de l'1 de juny a les botigues oficials del club. La samarra presenta no només un canvi estètic, sinó que mostra el nou patrocinador global del club, Rakuten, que relleva el criticat i polèmic Qatar. El nou patrocinador japonès pagarà 55 milions d'euros per cadascuna de les quatre temporades (ha firmat fins al 2021, quan s'acaba el mandat de l'actual junta). A més d'aquesta quantitat fixa, n'hi ha d'altres en funció dels títols conquistats. 

Notícies relacionades

A la nova equipació, els colors blau i grana es mostren en franges vermelles verticals que es van estrenyent sobre un intens color blau. Al coll s'hi poden veure alguns detalls com la senyera. Les zones de la samarreta amb teixit especial creen un subtil patró geomètric que millora l'ajust i s'adapta als moviments del jugador.

La paraula 'força' també es pot llegir a la part interna de la màniga dreta i 'Barça' a la màniga esquerra. "Quan et poses la nova equipació per primera vegada sents una barreja d'orgull i optimisme per a la temporada que ve. El seu aspecte és el d'una equipació esportiva d'última generació", diu Neymar en declaracions a la web de l'entitat.

Temes:

Rakuten Futbol