Mascherano, sis setmanes de baixa per la lesió al Calderón

L'argentí va patir una lesió "capsular posteroexterna" al genoll dret a la final de Copa

 

  / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Tornava després de dues setmanes de baixa per uns problemes musculars. Mascherano tornava a ser titular, encara que li toqués, per canvis del guió tàctic, jugar com a lateral dret a la final de Copa contra l'Alabès. Però només va poder estar 10 minuts sobre el terreny de joc del Calderón. Va saltar per buscar la pilota amb Marcos Llorente, el centrecampista del conjunt basc, i al caure es va fer una doble lesió. Un impacte frontal i una lesió més seriosa al genoll dret.

Notícies relacionades

Va abandonar la gespa en llitera, després, ja amb el Barça campió, se'l va veure parlar de manera còmplice amb Messi al podi ja buit dels guanyadors. Al tornar de matinada a Barcelona, Mascherano va ser sotmès a diverses proves mèdiques, que ja van donar a primera hora de la tarda el diagnòstic definitiu. Estarà sis setmanes de baixa.

Sis setmanes de baixa perquè, segons ha informat el Barcelona en un comunicat mèdic, va patir "una lesió capsular posteroexterna al genoll dret", que li fa plantejar-se ara l'objectiu d'estar en perfectes condicions per a l'inici de la pròxima temporada, fixats a mitjans de juliol. Ja, evidentment, amb nou entrenador: Valverde, que podria ser anunciat oficialment aquest dilluns, és el gran candidat per succeir Luis Enrique, que se'n va després de guanyar nou títols dels 13 possibles.