16 jul 2020

Anar al contingut

Piqué: "Tots els presidents cauen... M'ho repensaré"

El defensa del Barça revela que Carvajal li va enviar un missatge després dels seus insults a La Cibeles, encara que no creu que hagi de demanar-li perdó

EL PERIÓDICO / BARCELONA

Piqué: "Tots els presidents cauen... M'ho repensaré"

Foto Javi Ferr ndiz

«¿President del Barça? Òbviament, a curt termini, no. Em sento molt bé jugant. ¿Després? Ja ho veurem. Tots els presidents van caient... M’ho repensaré». En la inauguració de la Cruyff Court a Sant Guim de Freixenet (Lleida), el poble de la seva àvia materna, Gerard Piqué va voler ahir ser prudent amb els seus plans a llarg termini. A curt termini, només en té un: guanyar dissabte la Copa.

«No hem arribat als objectius que es plantejaven a inicis de temporada, però guanyar només la Copa no crec que sigui un fracàs, va assegurar el defensa blaugrana, que va estar acompanyat en l’acte per Carles Puyol, el seu antic soci en la defensa blaugrana. «Queda la Copa, podria ser el segon títol després de la Supercopa que vam guanyar», va afirmar Piqué, que va explicar que «amb aquesta Lliga es demostra que implantar el VAR ha de ser obligatori. És necessari».

CARVAJAL

Però el Barça no ha perdut la Lliga per aquests errors arbitrals. Per això, Piqué no va donar importància als insults de Carvajal, el defensa del Madrid, durant la celebració blanca a La Cibeles. «Carvajal em va enviar un missatge, li vaig dir que no havia de disculpar-se. És bon tio. Juguem a cartes».