Mascherano, convocat davant la Juve; Mathieu, a la grada

Luis Enrique no cita el defensa francès, que va ser titular a Torí, en la tornada contra el campió italià al Camp Nou

marcosl38091894 sant joan despi      18 04 2017       deportes       mascher170419120544

marcosl38091894 sant joan despi 18 04 2017 deportes mascher170419120544 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Torna Mascherano. "És una gran notícia per a nosaltres", havia advertit Luis Enrique, l'entrenador del Barcelona, abans fins i tot de facilitar la llista de 18 convocats per enfrontar-se al Juventus al Camp Nou. Aquest matí, hores abans del duel, el tècnic ratificava la presència del 'Jefecito' en aquesta relació de jugadors on no hi ha "per decisió tècnica" Jeremy Mathieu.

Notícies relacionades

Amb Mascherano ja a punt, coincidint amb el retorn de Busquets, que es va perdre el partit d'anada per sanció, Luis Enrique es podria plantejar apostar, de nou, pel 3-4-3, però en el seu model més clàssic. Amb tres centrals (Mascherano per la dreta, Piqué a l'eix i Umtiti a l'esquerra) amb Busquets com a mig centre per impulsar i dirigir la pressió sobre el Juventus. Al Barça, com va recordar el tècnic asturià, només li queda un camí ("atacar, atacar i atacar...") per superar el 3-0 encaixat al Juventus Stadium.

ALEÑÁ, CONVOCAT

Curiosament, Mathieu va ser titular la setmana passada a Torí formant llavors aquesta línia de tres amb Piqué i Umtiti. Però ara Luis Enrique l'envia a la grada amb Masip, el tercer porter. Són els dos únics descartats per decisió tècnica de l'entrenador blaugrana. No figuren en aquesta relació ni Arda Turan, que encara no s'ha recuperat de les seves molèsties musculars, ni Rafinha ni Aleix Vidal, tots dos amb greus lesions que els fan perdre tota la temporada. Aleñá, el centrecampista del Barça B, sí que hi és.

Els 18 convocats davant el Juventus

Lesionats: Arda Turan, Rafinha i Aleix Vidal.