Marc Bartra relata l'atemptat i demana pau per a tots

El defensa català del Borussia mostra la seva felicitat per ja estar envoltat de tota la seva família a l'hospital

d8e38c79-2caa-4653-b8be-11ec49b35e00

d8e38c79-2caa-4653-b8be-11ec49b35e00

2
Es llegeix en minuts

Després de patir molt, i el mal que es va fer, dimarts passat, en la prèvia del Borussia Dortmund-Mònaco i que va acabar amb ell en un quiròfan d'un hospital de Dortmund, el català Marc Bartra ha volgut expressar i relatar el seu estat d'ànim, des del centre mèdic, després de ser operat d'una complicada fractura del radi del braç dret, en què van quedar clavats multitud de vidres d'un dels vidres de l'autobús del seu equip. Bartra ha fet pública aquest divendres una carta sincera i emotiva en què relata els durs moments que va haver de viure amb els seus companys durant l'atac terrorista.

Aquesta és la carta que Marc Bartra ha fet pública des de l'hospital:

"Avui he tornat a rebre a l'hospital la visita que més feliç em fa. Elles (la seva dona i filles) són el meu tot, la raó per la qual lluito per superar sempre els obstacles i aquest ha sigut el pitjor de la meva vida, una experiència que no desitjaria a ningú en aquest món. El dolor, el pànic i la incertesa de no saber què estava passant, ni quant temps duraria... van ser els 15 minuts més llargs i durs de la meva vida. 

A tot això us vull dir que crec que el xoc d'aquests dies va disminuint cada vegada més i s'hi sumen les ganes de viure, de lluitar, de treballar, de riure, de plorar, de sentir, d'estimar, de creure, de jugar, d'entrenar-se, de seguir disfrutant de la meva gent, éssers estimats, companys, de la meva passió, de defensar, d'olorar la gespa com faig abans que comenci el partit i motivar-me. De veure les grades plenes de persones que estimen la nostra professió, gent bona que només vol que li fem sentir emocions per oblidar-se del món i sobretot d'aquest món en què vivim, cada vegada més boig.

L'únic que demano, L'ÚNIC, és que visquem TOTS en pau i deixem enrere les guerres.

Aquests dies quan em miro el canell, inflat i malferit, ¿sabeu que sento? Orgull. El miro orgullós pensant que tot el mal que volien fer-nos dimarts, s'ha quedat en això.

Notícies relacionades

Gràcies als doctors, infermeres, fisioterapeutes i persones que m'ajuden a recuperar i que el canell quedi perfecte. A les milers i milers de persones, mitjans, organitzacions de tot tipus, el BVB i companys, que m'heu fet arribar el vostre suport i carinyo. Per petit que sigui, m'ha omplert increïblement de forces per seguir SEMPRE endavant.

Necessitava escriure i desfogar-me i així tancar tot per ja només pensar a posar-me al 100% al més aviat possible! Una salutació molt gran".