Joan Domènech

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

TER STEGEN

Dissuasori (8). Va fer la pri-mera interven-ció crucial del partit: va demostrar que amb els peus no sols fa passades, sinó que amb ells va desviar un remat de N’Zonzi. No va fer més aturades fins al segon temps, quan Sarabia va examinar la seva atenció.

MASCHERANO

Concentrat (7). Va aparèixer a l’altra banda del camp per tallar un avanç sevillista, actitud que revela el grau de connexió amb el partit en una defensa de tres. Contingut al darrere, no va necessitar l’ajuda de Sergi Roberto per vigilar Iborra.

PIQUÉ

Acomodat (7). Com a central havia de lidiar amb Correa i va ser un rival insignificant. Va estar tranquil al darrere, sols incomodat per la pluja. Al quart d’hora va veure una tar-geta que l’inhabilita la pròxima jornada i tornarà a descansar. Substituït per Digne.

UMTITI

Pletòric (7). Va intimidar Nasri amb la mirada. L’ímpetu que va mostrar va dissuadir el seu fi company, que al descans va ser substituït. Més exigit a partir de llavors, quan l’equip es va estirar i no tenia l’ajuda de ningú per tancar espais.

RAKITIC

Uniforme (7). Va ser substi-tuït, com en els vells temps, però va ser per evitar una expulsió després de veure una targeta. I, com en els vells temps, va rendir de forma re-gular i estable, ben coordinat amb Mascherano i Sergi Roberto per dominar la banda.

BUSQUETS

Intens (7). Fi en el joc, es va veure immers en diversos xocs. Va reclamar a l’àrbitre amb freqüència. Va veure una targeta i va aguantar el tipus en els cos a cos amb els rivals. A penes va tenir protagonisme en la construcció.

INIESTA

Feliç (7). Va jugar

amb tant entusiasme que engrandeix el buit quan no és al camp. Va xutar una vegada amb l’esquerra i va arribar a l’àrea de meta buscant una assistència: el seu estat físic està fora de tot dubte. O això sembla.

SERGI ROBERTO

Incansable (8). Amunt i avall va córrer Sergi Roberto, emplaçat a exercir de lateral i d’extrem. Va ser més extrem que lateral. L’àrea de Ter Stegen la va trepitjar a l’hora de partit per avortar una rematada. Va acabar congestionat per l’esforç.

MESSI

Ansiós (9). Va crear l’1-0 i va marcar dos gols en vuit minuts. Va buscar el remat amb afany intentant ampliar el seu compte golejador davant el rival que més l’inspira. Va baixar un grau al segon temps, dosificant-se pensant en el futur.

LUIS SUÁREZ

Elàstic (8). Magnífica xilena la que va obrir el marcador, d’esquena a la porteria. Entusiasta i generós, va recórrer tot el front d’atac creient que podia posar-se les botes. La comoditat del marcador va motivar la seva substitució.

NEYMAR

Irregular (7). Sense ser un dels seus dies millors, va mostrar pinzellades, però li va costar molt desfer-se de la vigilància de Mariano. Li van faltar espais per esplaiar-se o acabar jugades. Fi en el regat, va esgotar la paciència de Vitolo, que li va voler pegar.

ALCÁCER

Directe (5). a ocupar el lloc de Suárez. Va disposar d’una ocasió que va estavellar en Rico. L’equip havia disminuït la intensitat.

DIGNE

Fred (5). Va sortir per Piqué i va tancar una defensa de quatre. Li va costar agafar el ritme.

ALEÑÁ

Inexpert (s. q.). Va veure targeta en la seva primera acció al rellevar Rakitic en el minut 78.