Escandalosa golejada per 12-0 del Barça B a l'Eldenc

A la mitja part, el conjunt blaugrana ja guanyava per 8-0

1
Joan Domènech

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

Alguns jugadors de l’Eldenc van acabar plorant. N’hi havia per a això i més després d’un escarni de 90 minuts saldat amb una derrota per 12-0, un marcador propi de nens. Aquesta va ser la golejada sense precedents que els va endossar el Barça B al Miniestadi, davant només 1.005 espectadors, però que des d’avui serà presenciada per molts milers més, encara que es tracti tan sols d’un resum. Només hi va haver gols en un partit més desequilibrat del que es presentava per endavant entre el líder i el cuer del grup III de Segona B, separats pràcticament per 50 punts (63 a 14).

La golejada va ser històrica per partida doble: el filial no havia aconseguit mai un 12-0, que era el rècord absolut de Segona B i que es va registrar el 1993 en un Extremadura-Portuense. La gesta barcelonista va arribar en el temps afegit quan Abeledo va rematar sense oposició en un córner.

DOS TRIPLETS

Els blaugranes no van voler fer sang malgrat que ho desmenteixi el marcador. El descans reflectia un concloent 8-0Dani Romera va estrenar el compte al minut 7, desfermant un vendaval que van continuar Alfaro (m. 9), Carbonell (m. 12), Gumbau, de penal (m. 19), un altre cop Romera (m. 24) i Alfaro (m. 28) i Romera i Alfaro un altre cop (m. 30 i m. 44), que ja podrien haver-se endut una pilota a casa cada un ja que tots dos van firmar un triplet. A la represa, van anotar Perea (m. 48), Kaptoum Cardona (m. 78 i 84), que havien entrat en el descans, i Abeledo, en l’únic minut afegit, va fer que es consumés la gesta.