ADMIRACIÓ PLANETÀRIA

Ibrahimovic: "Messi és un jugador de PlayStation, únic"

El golejador del Manchester United afirma a ESPN TV que els companys de Leo li passen la pilota i disfruten veient com supera rivals

 

  / LLUIS GENÉ

2
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS

Té les seves coses. Gairebé totes elles el fan ser únic. És egocèntric, polèmic, pledejador, provocador, molt seu. Zlatan Ibrahimovic és Zlatan Ibrahimovic, per a les coses bones i per a les dolentes, per elogiar i criticar, per enfrontar-se als seus companys, rivals i fins i tot menysprear, a vegades, els seus entrenadors.

Però, al marge de ser un futbolista que intenta captar sempre l'atenció dels mitjans, per protagonisme i per negoci, per voler i saber estar sempre a les portades de tots els mitjans de comunicació del món, el cert és que Ibra és un dels millors futbolistes del món, tal com està demostrant en aquesta nova etapa a la Premier League, on ja és un dels seus màxims golejadors, amb 12 gols empatat amb Alexis Sánchez (Arsenal) i a un de Diego Costa (Chelsea), i al Manchester United del també polèmic i llengut José Mourinho.

IMPOSSIBLE D'IMITAR

Ibrahimovic acaba de concedir una entrevista a la cadena de televisió ESPN, una de les grans televisions del món de l'esport, en què assegura que Leo Messi “és un jugador de PlayStation, únic. O això crec”. Ibra afirma: “No sé si alguna vegada veurem un altre jugador fer les coses que fa Messi, perquè resulta gairebé impossible imitar el seu estil, molt seu. M'encanta veure'l jugar”.

Per l'actual estrella del MUnited, veure jugar Messi és com jugar amb la PlayStation. “Tu veus un partit de Messi i tens la sensació que estàs immers en un partit de la Play, en el sentit que els seus companys li passen la pilota i ell comença a superar rivals, un darrere l'altre, saltant, driblant, aquest és Messi”.

Zlatan Ibrahimovic

JUGADOR DEL UNITED

"Jo he guanyat en molts països i Messi no s'ha mogut de Barcelona, però estic segur que si volgués ell faria les mateixes meravelles en qualsevol país"

Ibra considera que “els argentins amants del futbol deuen estar molt contents de tenir entre els seus compatriotes algú com Messi. L'haurien de disfrutar mentre està en actiu”.

EL MILLOR CREADOR

Notícies relacionades

I, just en aquest moment de l'entrevista, l'estrella sueca, de procedència bosnianocroata, intenta comparar-se amb el Pelusa. “Som molt diferents, tenim estils dispars. Jo he guanyant en diversos països, mentre que Messi ha estat sempre a Barcelona, on fa coses meravelloses. Tinc molt clar que, si Messi volgués, podria fer totes aquestes meravelles en qualsevol altre país perquè li encanta el futbol”.

Aquesta pluja d'elogis a Messi per part d'un dels deu millors jugadors del món, li arriba al crac argentí dies després que la Federació Internacional d'Història i Estadística de Futbol l'hagi escollit el millor creador de joc del 2016. I hores després que el gran Xavi Hernández, abans de vestir-se, de nou, la samarreta de la selecció catalana de futbol repetís, a Girona, que ell no té res contra els premis individuals (per l'última Pilota d'Or guanyada pel portuguès Cristiano Ronaldo), però que "el millor jugador del món segueix sent Leo Messi".