Xavi Hernández: "Cristiano va guanyar perquè primen els títols"

L'exblaugrana defensa que Messi és el millor malgrat els triomfs que hagi aconseguit el portuguès

 

  / AFP PHOTO

1
Es llegeix en minuts

Xavi Hernández va concedir, aquest dimarts, una entrevista per a TV3 amb motiu de l'amistós que el Barça va disputar davant Al-Ahli a Doha per obligacions contractuals. L'excapità blaugrana va anar a veure els seus excompanys i, de passada, va parlar de la Pilota d'Or de Cristiano Ronaldo.

El jugador de Terrassa va defensar que el guardó no havia sigut per al millor jugador del món i que Cristiano el va guanyar per les seves victòries col·lectives. "Primen els títols, mentre que hi ha altres anys en què no és així, sinó que valoren el millor jugador del món", va afirmar Xavi. "Leo Messi és el millor de tots malgrat els títols que hagi pogut guanyar l'altre", va defensar l'egarenc. 

"ESPERO QUE MESSI ES QUEDI"

Notícies relacionades

L'entrevistador no va desaprofitar l'ocasió de preguntar sobre la renovació del crac argentí, ja que els dos jugadors van poder parlar a l'hotel de concentració del Barça. "No sé el que farà perquè hem parlat de les nostres famílies, però jo el veig feliç al Barcelona i espero que es quedi", va dir Xavi Hernández.

ELOGIS A L'ESPANYOL

Finalment, l'exjugador blaugrana va parlar sobre el derbi de diumenge que ve al Camp Nou. "Serà un partit complicat perquè l'Espanyol ha millorat amb Quique. Està ben treballat defensivament, és competitiu i es troben en un bon moment de forma. M'agrada la seva defensa i el seu porter és bo. No es poden escapar més punts al Camp Nou", va advertir per finalitzar.