Luis Enrique: "¡Hauríeu de deixar una mica en pau Paco Alcácer!"

El tècnic del Barcelona reclama que no "es pressioni més un davanter que juga molt pocs minuts"

marcosl36415277 entrenamiento del barcelona en la ciudad deportiva  alcacer161129133540

marcosl36415277 entrenamiento del barcelona en la ciudad deportiva alcacer161129133540 / A MIGUEL RUIZ

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Fins i tot ha apujat el to de veu. A Luis Enrique se l'ha vist enfadat quan li han preguntat per Paco Alcácer, el davanter suplent que va fitxar el Barcelona aquest estiu passat per 30 milions. El tècnic l'ha defensat amb més vehemència que mai, tot i que l'exjugador del València encara no ha marcat ni un sol gol. Però Luis Enrique ha volgut alçar la veu per recolzar Alcácer. "¡Hauríeu de deixar una mica en pau Paco Alcácer", ha dit el tècnic blaugrana. "No, no em refereixo a tu", ha precisat després dirigint-se al periodista. L'entrenador parlava en general. "Em sembla fins i tot ridícul parlar d'això".

En els vuit últims partits,  l'exdavanter del València només ha jugat 97 minuts: 90 contra el Màlaga i 7 contra el Granada

Notícies relacionades

"¡Prou de pressionar un jugador que té pocs minuts!", ha implorat després Luis Enrique, cansat que es debati sobre el paper que té Alcácer en la seva plantilla. En el seu últim partit, va ser al Camp Nou contra el Màlaga, a penes va tenir ocasions. Va abandonar l'estadi abatut.

A Anoeta, per exemple, no es va treure el xandall ni per escalfar. En els vuit últims partits, Alcácer només ha jugat 97 minuts: set contra el Granada i 90 contra el Màlaga. "El que li aniria bé a Paco és que pugui créixer amb els minuts que tingui".