L'un x un blaugrana

2
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

TER STEGEN

Irregular (6). Va emetre algun signe d'inseguretat, com en una mala sortida aèria davant Nzonzi que hauria pogut costar el 2-2. Va aguantar tant com va poder davant de Vitolo en el mà a mà. No es va complicar la vida amb els peus quan va estar sota pressió.

SERGI ROBERTO

Preocupant (5). Un altre cop dos errors greus, un dels quals va costar el primer gol van posar en dubte l'aprenentatge acumulat fins ara com a defensa. Una incursió ofensiva va recordar com és de bon futbolista encara que semblés vulnerable.

MASCHERANO

Reactiu (7) Es va reposar en els pitjors moments, quan més gran era l'angoixa i pitjor feia les coses. Va fer un gran segon temps, en què no només es va anticipar, sinó que va treure excel·lents passades llargues, en especial una a Suárez. 

UMTITI

Estable (8). Amb una naturalitat ressenyable, va despatxant el treball que se li presenta. En el segon temps va sortir diverses vegades des del darrere per dividir. Va tenir una taca, l'única, que hauria pogut costar cara: un penal per una agafada en l'últim minut.

DIGNE

Aclaparat (6). Ho va passar molt malament en el primer temps, sense saber com contenir els allaus sevillistes. Es va desentendre d'una jugada creient que era fora de joc i que hauria pogut suposar el 2-0. Com els altres, va recobrar forces després.

RAKITIC

Apocat (5). Un altre gris partit en la seva nova visita a Sevilla, sense recordar a la parròquia la seva talla com a interior. Ni va ajudar Sergi Roberto ni va connectar amb la davantera. Va ser incapaç de trobar solucions i va acabar sent substituït.

BUSQUETS

Estressat (6). Segueix sense ser el que era, encara que tampoc troba ajuda dels altres. Va patir la inferioritat numèrica per defensar, i no va tenir la pilota per donar vivacitat. Va tenir dos excessos de confiança reprotxables.

DENIS

Motivat (8). Era el tercer interior que provava Luis Enrique i va guanyar el càsting a ser el substitut d'Iniesta. Va voler demostrar a la seva antiga afició la seva categoria. Com una formigueta, va anar guanyant confiança amb accions senzilles fins a entusiasmar.

MESSI

Acomplexant (9). Ja està tot dit d'ell. El salvador etern del Barça. No estava en el partit, va aparèixer i tot va canviar. Amb el gol i amb la incidència que va exercir sobre el rival, a qui va espantar cada vegada que va rebre la pilota. Només li va faltar rematar millor.

SUÁREZ

Desplaçat (7). Es va passar mig partit com a extrem dret en l'inici de les jugades d'atac. Només va oferir un parell d'arribades en la fase inicial, però va disfrutar de moltes opcions després i només va aprofitar la primera, la que va posar en avantatge al Barça.

NEYMAR

Desconcertant (7). Va veure una targeta innecessària en el primer temps, en què va semblar desconnectat i indolent i es va esforçar en el segon amb iniciatives, desbordant, amb força, encara que no culminés res. Indesxifrable en el regat per als sevillistes.

ANDRÉ GOMES

Complidor (6). Va entrar per Rakitic i es va situar d'interior dret. Va millorar l'aportació del seu company i va ajudar a estabilitzar el Barça, que es trencava quan atacava. Va aportar la força imprescindible per retrocedir i ajudar a defensar.

Notícies relacionades

RAFINHA

Testimonial (s. q.). Va substituir Denis en el minut 85, va ajudar a amagar la pilota i deixar córrer el temps.