L'un x un blaugrana

2
David Torras

TER STEGEN

Contagiat (5). Es va obnubilar, com els altres, i va fallar en el 2-1 que capgirava el marcador. La falta de De Bruyne no era difícil per a ell. Va saber cobrir espais i tapar forats en les rematades del City, forçant en ocasions que xutessin fora.

SERGI ROBERTO

Assenyalat (4). El focus el va apuntar a ell amb la mala passada interior que li va donar a Busquets i que va suposar l'empat quan el City estava noquejat. Una altra pèrdua poc després va entelar la seva actuació. Ni abans ni després va rebre joc per poder redimir-se.

UMTITI

Fiable (6). Va començar com a central dret però aviat se'n va anar a l'esquerra per cobrir l'esquena a un desencertat Digne. Una entrada a Sterling hauria pogut generar un penal. Aquesta acció i una pèrdua van ser els seus únics errors.

MASCHERANO

Contundent (6). Va posar força i contacte per transmetre una idea de coratge que no van secundar els altres. Agüero va intentar en el segon temps encarar-lo al disposar d'espais, però no es va deixar enganyar. No va saber redreçar el rumb amb ordres.

DIGNE

Inestable (4). Pèssim inici de partit amb moltes vacil·lacions davant de Sterling. Es va guanyar una groga que no va veure. Va millorar amb el pas dels minuts, però no va aparèixer en atac ni una sola vegada després del descans. La seva inseguretat es va traduir en passivitat.

RAKITIC

Desconegut (5). No va trobar mai el seu lloc en un partit sense joc a la zona ampla. Va córrer amunt i avall perseguint una pilota que gairebé no va tocar. Va veure una groga per una entrada a deshora que va demostrar que no li prendre el pols al partit en cap moment.

BUSQUETS

Nerviós (5). Després del descans no semblava ell pel desconcert que va exhibir. Va cometre tres faltes en 12 minuts, i no n'havia comès cap en el primer temps. També va pagar el partit d'anada i tornada, sense temps per pensar ni ordenar.

ANDRÉ GOMES

Tou (5). Una innocent rematada al travesser, amb tots els avantatges, hauria pogut canviar el signe del partit. En el primer temps va aportar una interessant incursió a l'àrea. Poques solucions, menys continuïtat i gens d'efectivitat en el joc.

MESSI

Agressiu (6). Va començar i va acabar la jugada del gol. Sent valuós el 0-1, ho va ser més la pressió que va exercir i els robatoris que va aconseguir en la defensa del City, que no va poder sortir des del darrere en cap moment. No va tocar pilota després del descans tot i anar cap al centre.

SUÁREZ

Fosc (5). Incrustat entre Otamendi i Stones, va buscar desorientar-los amb els seus moviments i la seva activitat en atac. Va disfrutar d'un parell de rematades que els defenses van interceptar. Va donar l'assistència a André Gomes que aquest últim va estavellar al travesser.

NEYMAR

Enyorat (5). Sabent-se superior a Zabaleta, va demanar la pilota i va buscar encarar-lo. Va adoptar un paper de gregari, sense l'ambició de rematar alguna acció de perill, que en va tenir. Va desaparèixer després del descans i Zabaleta, amb la moral alta, es va estirar en atac.