Va ploure aigua i no gols a Manchester

Un diluvi ajorna fins avui el City-Borussia Mönchengladbach on Bravo ha de debutar a la Champions després de la seva sequera europea

ecarrasco35512060 manchester city s argentinian goalkeeper willy caballero kic160914000912

ecarrasco35512060 manchester city s argentinian goalkeeper willy caballero kic160914000912 / OLI SCARFF

1
Es llegeix en minuts
POL GUSTEMS / MANCHESTER

Una hora i mitja abans del començament del partit, es temia el pitjor. Manchester estava inundada. El centre de la ciutat era una piscina gegant, els tramvies que conduïen els aficionats a l’estadi no funcionaven, de l’aeroport no sortien avions i, sobre la gespa de l’Etihad Stadium, el meta Claudio Bravo, que estava a punt de debutar a la Champions League, experimentava com la pilota no podia botar. Tal com va sortir a escalfar amb Willy Caballero i Xabi Mancisidor, va ser convidat a tornar al vestidor. Pluja intensa, trons i llampecs. Manchester va donar la seva benvinguda climatològica a Pep Guardiola. El partit entre el City i el Borussia Monchengladbach va quedar suspès i es jugarà a la mateixa hora que la resta avui (20.45 hores). 

 CAMP IMPRACTICABLE 

A l’hora de començar el partit, la pluja havia minvat i el camp presentava una imatge bastant bona, però els seguidors del City no hi eren. Havia sigut impossible desplaçar-se cap a l’estadi. Només els més previsors havien pogut accedir a les instal·lacions. Per raons de seguretat, mentre els llampecs acompanyaven els optimistes que seguien als seus seients, el partit va quedar ajornat. Els oficials de la UEFA i l’àrbitre holandès Bjorn Kuipers van inspeccionar el terreny de joc: impracticable.

Notícies relacionades

Durant l’espera, anglesos i alemanys van prendre actituds diferents. L’encarregat de la megafonia va seleccionar les cançons 'Should I stay or should I go' [ ¿Hauria de quedar-me o anar-me’n? ] de The Clash i, evidentment, Singing in the rain [ Cantant sota la pluja ] per amenitzar la situació amb un toc d’humor britànic. Mentrestant, un periodista de 'The Telegraph', que havia arribat xop a l’estadi, deixava assecar els mitjons a la cadira de la sala de premsa on s’asseu Pep Guardiola. Era impossible jugar. La plantilla del Borussia va decidir sortir a la gespa i acostar-se al miler d’aficionats que, sense samarreta, demanaven amb els seus càntics que es jugués. Un comportament exemplar el dels alemanys, que van viure uns minuts d’incertesa al costat dels seus aficionats.

A les 21.00 hores, l’escena dins de l’Etihad Stadium era incomprensible. No plovia. No feia fred. Ja no hi havia trons. L’estadi estava buit i la gespa humida, però en perfectes condicions. No obstant, no hi havia futbol a Manchester. Avui ningú preveu pluja. Ja ho veurem.