Luis Enrique: "Tenim capacitat de reinventar-nos"

El tècnic eludeix valorar la possible marxa de Bravo i insisteix que "quan més pugui participar Messi en el joc millor per a nosaltres"

marcosl35211186 sant joan despi       19 08 2016      deportes           cla160819120232

marcosl35211186 sant joan despi 19 08 2016 deportes cla160819120232 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

No hi va haver última resposta de Luis Enrique. Al ser preguntat en diverses ocasions pel futur de Claudio Bravo, el tècnic va eludir respondre a l'última qüestió sobre el futur del meta xilè. "No parlo de supòsits, no sé si serà l'últim partit de Bravo", s'ha limitat a recordar l'entrenador del Barcelona, convençut que la gran diferència que hi ha entre la plantilla que té a les seves mans respecto a altres "és la capacitat per reinventar-se en cada entrenament. Els títols ja pertanyen al passat". I aquest dissabte al Camp Nou, i davant el Betis (18.15 hores), debuta el campió a la Lliga 16-17.

Notícies relacionades

Luis Enrique té clar l'objectiu. El Barça defensa la corona de campió de Lliga que ha conquistat les dues últimes temporades. "El nostre objectiu és tornar a guanyar la Lliga per tercer any consecutiu, cosa que no s'ha aconseguit gaires vegades al club. Això ens motiva molt", ha recalcat el tècnic asturià, emfatitzant, a més, que Messi "té llibertat per jugar obert" (o sigui com a extrem) "o per darrere dels puntes. Quan més pugui participar Leo del joc és millor per a nosaltres. I seguirà sent així", ha dit Luis Enrique.

"Tot lo que sigui millorar la nostra plantilla és algo a lo que hem d'estar sempre oberts"

En aquest sentit, Luis Enrique ha recordat que "tots sabem abans d'engegar la tele el que veurem quan juga el Barça, la idea és la clau". Pendent que Bravo se'n vagi al City la setmana que ve, i amb el meta holandès Jasper Cillessen (Ajax) i el brasiler Diego Alves (València) com a candidats a suplir-lo, el club segueix obert al mercat. Fins a l'últim dia. Fins al 31. "Tot el que sigui millorar la nostra plantilla és una cosa a a la qual hem d'estar sempre oberts".