Barça: Digne també apareix abans

El defensa francès s'entrena a Sant Joan Despí, encara que estava citat per dilluns

 

  / FCB

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La iniciativa de Leo Messi ha guanyat adeptes. L'estrella del Barça va avançar el seu retorn als entrenaments una setmana i diversos jugadors han seguit el seu exemple. L'últim ha sigut Lucas Digne, el defensa francès de 23 anys que ha fitxat el club aquest estiu, que ha aparegut aquest dijous a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí per entrenar-se.

Digne s'havia d'incorporar dilluns, 8 d'agost, ja que havia sigut un dels últims a acabar la temporada oficial. Igual que el seu compatriota Samuel Umtiti i el portuguès André Gomes, tots ells finalistes de l'Eurocopa que va conquistar Portugal.

Notícies relacionades

El lateral esquerre ha participat en una sessió de treball juntament amb Bravo, Ter Stegen, Alba, Piqué, Vermaelen, Douglas, Rakitic i Iniesta, que no van viatjar a Estocolm per al segon amistós davant el Leicester. Tots ells es van quedar a Barcelona per afrontar les proves mèdiques, ja que havien començat a treballar dilluns.

A Suècia sí que hi van viatjar Busquets i Mascherano, dos dels que havien tornat abans de temps. Estaven citats per al dilluns 1 d'agost i es van presentar el dimecres anterior. Messi va ser més precoç. Va tornar cinc dies abans i ja va participar en l'estada de Saint George's Park.