Mathieu: "Tant me fa a qui hagin fitxat"

El defensa francès assegura que no té por de la competència que li crearan els seus compatriotes Digne i Umtiti

 

  / REUTERS / DARREN STAPLES

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els fitxatges de Samuel Umtiti i Lucas Digne assenyalen directament Jérémy Mathieu, però ell no s'immuta. "Tant me fa a qui hagin fitxat", afirma. No ho diu amb menyspreu, sinó amb la indiferència de qui pensa que un ha de ser exigent amb un mateix i ha d'oferir el màxim esforç en el treball. Al final, apunta Mathieu, "la decisió serà de Luis Enrique".

Notícies relacionades

Mathieu inicia la seva tercera temporada al Barça i es resisteix a parlar d'Umtiti i Digne com a rivals. Té el plus afegit que són francesos, compatriotes seus. El plantejament del central esquerre no ha variat respecte als anteriors anys: "Vull jugar el màxim possible i vull guanyar tots els títols", diu Mathieu, que confessa que està "content" del rendiment que ha ofert. En les dues campanyes anteriors ha jugat la meitat dels partits en cada una. 

JUGAR NOMÉS DE CENTRAL

En realitat, el principal competidor de Mathieu serà Umtiti, que ja el va substituir en la convocatòria de França per a l'Eurocopa. El descart del futbolista blaugrana no va ser per la lesió que es va fer al bessó després de la final de Copa del Rei amb el Barça, sinó per decisió de Deschamps. "Oficialment va ser la lesió", replica Mathieu. Amb els fitxatges espera limitar-se a jugar només de central i no de lateral. "El míster sap que m'agrada jugar més de central, però en el futbol no se sap mai que pot passar: ¿I si es lesionen els dos laterals?", pregunta. Llavors tornarà a la banda perquè Mathieu el que vol és ser titular.