Robert: "Vindrà un davanter i no fitxarem un altre lateral dret"

El secretari tècnic blaugrana confessa que el Barça ha de comprar talent jove fora perquè "no hi ha una generació de nivell a La Masia"

marcosl34695019 barcelona 14 07 2016 presentaci n de lucas digne como nuevo 160714134708

marcosl34695019 barcelona 14 07 2016 presentaci n de lucas digne como nuevo 160714134708

2
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

"Arribarà un quart davanter. O cinquè. O sisè. Però arribarà un jugador". Robert Fernández, el secretari tècnic del Barcelona, ha admès la necessitat d'incorporar un altre davanter per donar descans a Messi, Neymar i Suárez. El club disposa de dues vies i té, com va recordar Albert Soler, el director d'esports professionals, "entre 23 i 25 milions d'euros per fer aquesta operació. "Pot ser un jove o un altre de més veterà", ha indicat Robert, reconeixent: "No trigarem gaire a decidir". Vietto (Atlètic) o Gameiro (Sevilla) encarnen aquesta via. Però el Barça té més opcions al mercat.

"Lluitaré perquè cap dels dos porters marxi, amb això ho he dit tot. Bravo i Ter Stegen són dos porters magnífics" (Robert)

Notícies relacionades

En la presentació de Lucas Digne com a nou jugador del Barcelona, és el tercer reforç que ha completat el club, Robert també ha assegurat que no es planteja buscar un recanvi per a Dani Alves, el lateral dret titular blaugrana des del 2008. El brasiler se n'ha anat al Juventus i el club no li busca recanvi. "Per al lateral dret tenim dos jugadors: Sergi Roberto i Aleix Vidal", ha advertit el màxim responsable de l'àrea tècnica juntament amb Luis Enrique, l'entrenador. "No toca fitxar un altre lateral. És una temporada molt important per a Aleix i Sergi, no incorporarem cap jugador en aquesta posició", ha reiterat el secretari tècnic blaugrana.

SENSE TALENT AL PLANTER

Amb l'arribada de Denis Suárez, Samuel Umtiti i Lucas Digne, el Barcelona fa una aposta per la gent jove per posseir un fons d'armari a la plantilla. Però cap puja directament del Miniestadi. Tots tres tenen 22 anys. I el club ha hagut d'anar a buscar fora el talent que ja no troba a La Masia, cosa que provoca un ampli debat. "Desgraciadament no tenim jugadors al planter d'una generació de nivell top", ha confessat Robert sense cap problema. "Circumstancialment no arriben jugadors al primer equip. Però estem superorgullosos del treball que s'està fent a les categories inferiors. És un treball admirable i envejable en molts aspectes", ha subratllat Jordi Mestre, vicepresident de l'àrea esportiva.

 Denis SuárezSamuel UmtitiLucas DigneRobert, per una altra part, ha mantingut la seva idea de seguir apostant per Ter Stegen i Bravo com a parella de porters del Barcelona. "Lluitaré perquè cap dels dos porters marxi. Amb això ho he dit tot", ha comentat el secretari tècnic blaugrana. "La meva idea és que tots dos segueixin aquí la temporada que ve. Ho he dit i ho tornaré a dir", ha insistit Robert, conscient que Bravo pot, potser, buscar una sortida marxant al Manchester City.