Denis Suárez: "He madurat futbolísticament"

El nou fitxatge blaugrana ha passat revisió mèdica abans de ser presentat aquest dimecres

denis1

denis1

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Denis Suárez ha completat el seu primer dia com a jugador del Barcelona. Ha passat primer revisió mèdica abans de posar davant de l'escut gegant del Barcelona que hi ha a la porta de les oficines del club blaugrana. El jove gallec, de 22 anys, serà presentat aquest dimecres com a primer reforç de Luis Enrique. "Sóc molt feliç de tornar al millor equip del món. Des que me'n vaig anar sempre havia volgut tornar, ara s'ha complert un somni", ha dit l'exjugador de Vila-real.

 

Denis Suárez

JUGADOR DEL BARCELONA

Vinc a lluitar per un lloc i intentar jugar al màxim de minuts possibles. Des queme'n vaig anar sempre havia volgut tornar" 

Notícies relacionades

"He madurat futbolísticament i també com a persona, em sento preparat per fer aquest salt", ha confessat Denis Suárez, conscient que s'enfronta a una gran competència. "Vinc a lluitar per un lloc i intentar jugar el màxim de minuts possibles, vull jugar i triomfar al Barça".

Denis és, en realitat, el segon fitxatge perquè el Barcelona havia anunciat abans el fitxatge de Samuel Umtiti, el central francès, de també 22 anys, que ve a potenciar la defensa. El club va pagar 25 milions d'euros a l'Olympique de Lió per Umtiti mentre ha abonat 3,25 milions d'euros al Vila-real per Suárez, encara que aquest cost, a causa d'unes clàusules pactades al seu dia amb el Manchester City, podria disparar-se fins als 13,8 milions d'euros.