Ataquen Rakitic en les seves vacances

Sis assaltants van llançar pedres a la casa que tenia llogada i el jugador va fugir en una llanxa amb la seva família

jdomenech34208136 football soccer   euro 2016   croatia training   parc de loi160702174005

jdomenech34208136 football soccer euro 2016 croatia training parc de loi160702174005 / JOHN SIBLEY

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Ivan Rakitic va haver de fugir divendres amb la seva família de la casa on passava les vacances a l’illa d’Ugljan, a Croàcia, al ser atacat per un grup de seguidors violents, segons van informar mitjans locals. Sis joves van llançar pedres contra la vil·la de luxe a la badia croata on el futbolista blaugrana estava allotjat amb la seva dona, Raquel Mauri, i les seves dues filles.

Els assaltants van trencar les finestres i la porta i després van fugir, segons informa el diari Vecernji list de Zagreb. Mitja hora després, Rakitic va abandonar l'illa amb la seva família en una llanxa.

Els mitjans informen que la població d’Ugljan estava entusiasmada per tenir la gran estrella del Barça i de la selecció de Croàcia passant les vacances en aquesta zona, però temen que ara probablement no tornaran a veure’l mai més després de l’ensurt que va rebre.

Notícies relacionades

Rakitic havia publicat un tuit el 28 de juny on expressava la seva alegria per començar les vacances amb la família, posant amb la seva dona i les seves filles, tot just dos dies després de l'eliminació de l'Eurocopa. Croàcia va caure a vuitens de final contra Portugal amb un gol de Quaresma en el minut 117.

Després de l'assalt, i de la sensació aterradora perquè era a la casa amb la seva parella i les nenes, Althea i Adara, Rakitic va marxar immediatament. Aquest dissabte, des d'una altra destinació, recuperat de l'ensurt i recuperada l'alegria, el migcampista blaugrana ha publicat un altre tuit.