Bartra pot deixar el Barça per vuit milions

La clàusula de rescissió del central català era de 40 milions però s'ha reduït a aquesta xifra per no haver jugat un mínim de partits establert en el seu contracte

 

  / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Marc Bartra tindrà més facilitats de les previstes per marxar del Barça, on Luis Enrique no compta gens amb el central català. Tan poc ha jugat Bartra (ha disputat menys de 500 minuts en Lliga en 13 partits) que la seva clàusula de rescissió ha passat de 40 a 8 milions d'euros, per no haver participat en un mínim de partits, tal com estableix el seu contracte.

El mateix jugador ha confirmat aquest detall en la concentració de la selecció espanyola a Suïssa, on es prepara per a l'Eurocopa de França que començarà a primers de juny. «Estic tranquil sobre el meu futur, que està en mans de Carles Puyol», el seu representant. Bartra, de 25 anys, té diverses ofertes sobre la taula, com la del València, i altres d'Anglaterra.

Bartra va explicar que ara està centrat a preparar-se amb Espanya, on se sent molt content per formar part de la selecció malgrat comptar tan poc per a l'entrenador del Barça. “Fa tres anys que vinc amb la selecció. Poder estar en aquesta Eurocopa és un dels somnis d'aquesta temporada”.

MARXAR GRATIS 

Notícies relacionades

Bartra no és l'únic jugador pel qual el Barça pot deixar d'ingressar una bona xifra en cas de traspàs. El cas més paradigmàtic, també conegut aquesta setmana, ha sigut el d'Alves. El brasiler, que va renovar la darrera campanya, té una clàusula per la qual queda lliure si comunica la seva marxa al club abans del 5 de juny.

El lateral brasiler ja hauria decidit abandonar el Camp Nou i posar rumb a Itàlia, on la Juve li ofereix tres anys de contracte, un punt, no obstant, que ha sigut desmentit per Dinorah Santana, exdona i agent del jugador.