El missatge de calma de Ter Stegen

"Llar, dolça llar", diu el porter alemany en un gest tranquil·litzador sobre el seu futur al Barça

crmartinez33200671 arsenal s theo walcott  left  fight for the ball a160331140943

crmartinez33200671 arsenal s theo walcott left fight for the ball a160331140943 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Va tornar d’Alemanya, després de ser titular amb la seva selecció contra Itàlia i conquistar un dels seus trofeus més desitjats: una foto amb Buffon, un dels seus ídols. Marc Andre Ter Stegen, el «porter del present», com ell mateix vol que li diguin i «no el porter del futur», va llançar  un missatge de calma sobre el seu futur al Camp Nou. «Llar, dolça llar», va escriure l’alemany, just quan des d’Anglaterra arriben notícies de l’interès del Manchester City de Pep Guardiola per contractar-lo, segons va informar ahir el diari britànic Daily Telegraph.

El City el vol fitxar,  però el Barça només el deixarà escapar si executa la seva clàusula de rescissió de 80 milions d'euros

El City vol fitxar-lo i no és l’únic. També el vol el Liverpool de Klopp, que el coneix bé d’Alemanya. I el Barça, mentrestant, es mira amb certa inquietud un assumpte sobre el qual haurà d’adoptar una resolució definitiva al final d’aquesta temporada. 

Notícies relacionades

CLÀUSULA DE 80 MILIONS / Luis Enrique, mentrestant, disfruta d’aquesta peculiar cohabitació dels dos porters. Ni una queixa de Bravo, el porter de la Lliga i del Mundial de clubs. Ni un retret tampoc per a Ter Stegen, el porter de la Champions i de la Copa del Rei. Però el Barça només deixaria escapar el jove alemany (farà 24 anys el 30 d’abril) si algun club executa la seva clàusula de rescissió de 80 milions d’euros. El City estaria disposat a pagar 28 milions, però el Barcelona, que va invertir 12 milions en el seu fitxatge del Borussia Mönchengladbach, no pensa regalar-lo. Ter Stegen,malgrat tot, insisteix a jugar amb més regularitat. A Bravo (32 anys) tampoc li complau no haver debutat encara a la Champions. Fa gairebé dos anys que és al Camp Nou i no hi ha jugat ni un minut.

Luis Enrique, en canvi, s’ho mira amb calma, malgrat que haurà de prendre una decisió en el tercer any d’aquesta peculiar cohabitació. Ja va intentar a l’inici d’aquesta temporada donar l’alternativa a l’alemany, però vuit gols encaixats en els dos primers partits (Sevilla i Athletic) van fer que el tècnic tornés al pla del primer any, amb Bravo de titular a la Lliga.