Ter Stegen obre dubtes sobre la seva continuïtat

"No m'interessa que em digueu el porter del futur, no sé com anirà la situació", diu l'alemany, que només juga Champions i Copa

 

  / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Té contracte fins al 2019. Però ni ell mateix sap si seguirà. A Ter Stegen li sembla poc jugar la Champions. I la Copa del Rei. En vol més. Immers en aquesta estranya i peculiar cohabitació amb Claudio Bravo, el porter de la Lliga, el meta alemany ha deixat dubtes sobre la seva continuïtat al Camp Nou. "No m'interessa que em digueu el porter del futur. El futur és lluny. No, no m'interessa", ha dit Ter Stegen, que ha recalcat que el seu únic objectiu és pensar en el "partit contra l'Arsenal". Però ha deixat diversos dubtes. Quan li han preguntat sobre la seva relació amb Bravo, ha sigut breu: "Bé".

Ter Stegen

PORTER DEL BARÇA

¿La meva relació amb Bravo? Bé. Fins a final de temporada queda molt temps, és futbol"

Notícies relacionades

En un més que correcte castellà, Ter Stegen ha insistit que vol "jugar més", com també li passa a Bravo. "¿Escoltaria ofertes? És una cosa que em pregunta molta gent, però en l'únic en què penso és en el partit contra l'Arsenal. Fins a final de temporada queda molt temps. No sé com anirà la situació, és futbol, ja veurem com va", ha precisat.

A Bravo li encantaria jugar la Champions. Ni tan sols ha debutat a Europa. A Ter Stegen, en canvi, li encantaria disfrutar de la rutina setmanal de la Lliga. "No sé si seria més feliç jugant la Lliga. La situació és la que és. Claudio i Jordi també volen jugar més", ha subratllat el jove porter alemany.