Pique porta el 'periscope' a l'avió del Barça

El defensa es va tornar a connectar en directe amb el telèfon fent preguntes als seus companys abans de l'enlairament

dtorras33077185 gra243  eibar  gipuzkoa   06 03 2016   el defensa 160306203834

dtorras33077185 gra243 eibar gipuzkoa 06 03 2016 el defensa 160306203834 / Javier Etxezarreta

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Gerard Piqué segueix encantat amb el seu 'periscope', l'aplicació que li permet connectar-se en directe amb els seus seguidors i anar responent les preguntes que li traslladen. Són ja tres episodis de 'Piquescope'. El primer des del seu cotxe, el segon des de l'autocar de l'equip després del partit a Vallecas i el tercer des de l'avió de tornada d'Eibar. Aquesta vegada, va tenir dues parts.

La primera connexió la va realitzar tot just sortir del vestidor quan es dirigia a la zona mixta per atendre els mitjans de comunicació. Però l'experiència va tenir un petit inconvenient. Li va deixar la càmera a Pepe Costa, un dels membres del cos tècnic, acompanyant inseparable de Messi, i les seves intervencions a penes es van poder sentir. Llavors, es va comprometre a connectar-se quan l'equip arribés a l'aeroport.

I així ho va fer. Des de dins del mateix avió, Piqué va anar passejant el telèfon, demanant als seus companys que saludessin les més de 50.000 persones que estaven connectades en aquell moment. Mascherano, una de les seves 'víctimes' habituals, va expressar el seu desig que el River guanyés el derbi contra el Boca i, de passada, va comprometre el seu company: "M'ha dit Gerard que es retirés a River...". "Bé, no ens passem", va respondre.

"¿Ha sigut difícil el gol, eh?", li va dir somrient a Munir. "Només he hagut d'empènyer-la", va admetre. I així, gairebé tots. Busquets i Alba jugant al parxís. Ter Stegen deixant anar unes paraules en alemany a què alguna seguidora va reaccionar amb un "t'estimo". "Marc, tens mercat aquí a Espanya", va dir fent broma Piqué. L'altre Marc, Bartra, seguia la connexió amb el seu telèfon.

Notícies relacionades

Al final, va aparèixer un jugador que va camí de convertir-se en un dels col·laboradors habituals de Piqué: Aleix Vidal que "dóna molt de joc". I no se li va acudir una altra cosa que preguntar-li: "¿Com s'estava a la banqueta de l'Eibar?". El lateral s'ho va prendre amb humor. "Molt bé, amb Jeremy al costat, com moltes vegades. A poc a poc anem fent amistat", va dir Aleix. Després, es va acostar a Messi. "Leo, ¿alguna paraula pels 100 gols?". "¿Quins 100 gols?", va replicar sense immutar-se. 

I, així, quan ja li advertien que l'avió estava a punt d'enlairar-se, Piqué va tancar el Periscope. Fins a la pròxima.