XAT DIRECTE AMB ELS SEGUIDORS

Piqué: "Contestes, et tallen i després emeten el que volen"

El central del Barça justifica les seves 'rodes de premsa' a Periscope per evitar malentesos amb les seves respostes

pique-tuit

pique-tuit

1
Es llegeix en minuts

Més de 48.000 seguidors van sentir ahir a la nit la segona ‘roda de premsa’ de Gerard Piqué a través de Periscopesegona ‘roda de premsa’ de Gerard Piqué Periscope. “A vegades passa el que passa: contestes i et tallen -va dir en referència a alguns periodistes-, després emeten el que volen, són les respostes i les paraules que interessen per vendre més”, va comentar el central blaugrana, a l'inici del seu partit mitjançant la xarxa social, per respondre a la molta gent que li va preguntar per què utilitza aquest xat per contestar des del seu mòbil les preguntes que li fan en directe.

“Prefereixo fer-ho aquí -va explicar respecte a fer declaracions als periodistes després d'un partit-, que aquí teniu tot el contingut, totes les respostes i no hi ha cap problema, i no hi ha malentesos, que últimament n'hi ha hagut massa…”.

Notícies relacionades

Tot i preferir donar les seves opinions a través de Periscope, el defensa del Barça va deixar clar al principi de la seva connexió que seguirà atenent els mitjans de la manera habitual: “Crec que les zones mixtes estan molt bé i, òbviament, atendré la premsa sempre que em toqui, perquè em toca fer-ho, òbviament les televisions paguen i els periodistes són bona gent i se'ls ha d'atendre, però a vegades passa el que passa...”.

Després d'aquesta explicació a l'inici de la seva segona compareixença a través de Periscope, Piqué va passar a respondre a les preguntes -utilitzant indistintament tres idiomes: anglès, castellà i català- que li enviaven els que l'estaven seguint en directe a la xarxa social.