LA SITUACIÓ BLAUGRANA

Luis Enrique: "Veig moltes ganes que rebenti tot, però som com el suro"

El tècnic del Barça denuncia una campanya "des de fora" contra el Barça i justifica la negativa que la premsa viatgi amb l'equip per "tenir més tranquil·litat"

Luis Enrique, a la sala de premsa de la ciutat esportiva. / periodico

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / SANT JOAN DESPÍ

Poc abans de volar a Sevilla per tancar un exhaust capítol de set partits en 21 diesLuis Enrique ha destapat existència d'una campanya en contra del Barcelona. No ha donat noms. Ni tampoc ha volgut precisar a què es referia, però abans d'iniciar l'entrenament d'aquest divendres ha deixat un parell de reflexions del cos tècnic. "El que sí que veig és que hi ha ganes que es torcin les coses. No per part dels nostres aficionats, però sí que hi ha molta gent de fora que té moltes ganes que això es torci", ha assegurat l'entrenador blaugrana. "Té ganes que rebenti tot d'una vegada. Però som com el suro, surarem, donarem guerra, estarem tots units, com s'ha vist que està l'equip", ha afegit Luis Enrique.

El tècnic no ha volgut concretar les seves acusacions. Ni tampoc se l'ha vist gaire còmode. Amb més tensió que de costum a la sala de premsa. Al ser preguntat, per exemple, sobre les diferents qualitats futbolístiques entre Gumbau Samper, Luis Enrique ha sigut rotund: "Aquesta és una pregunta lletja. No compararé dos jugadors del Barcelona, que tenen molt de futur".

"PARTIT COMPLICAT"

Notícies relacionades

Després, l'entrenador ha justificat la negativa que la premsa viatgi amb l'equip, com era habitual, pel seu "desig de màxima professionalització i per tenir més tranquil·litat". Sobre el Sevilla, Luis Enrique, i malgrat les baixes, s'espera "un partit complicat", tenint en compte, a més, "el cansament acumulat" durant aquesta ratxa de set partits que acaba dissabte al Sánchez Pizjuán.

Després, el tècnic no ha volgut mirar més enllà: "L'any que ve, en la carrera d'un entrenador del Barça, no existeix. No té cap sentit. S'ha de viure el present". I Luis Enrique està vivint el present, i ha detectat aquesta campanya al voltant del club blaugrana. Aquest grup de gent, "molta gent", que té, segons la seva opinió, ganes que tot rebenti al Camp Nou. "Seguirem donant guerra intentant guanyar partits a través del nostre futbol i satisfer l'afició. La resta, el que no podem controlar, ho deixem", ha assegurat, després d'elogiar l'afició.