EL RIVAL DE DIUMENGE

Caparrós: "Intentarem que el Barcelona pateixi"

El tècnic del Llevant confia en les opcions del seu equip i assegura que no sortirà a tancar-se

Joaquín Caparrós, el dia de la seva presentació com a tècnic del Llevant.

Joaquín Caparrós, el dia de la seva presentació com a tècnic del Llevant. / MIGUEL LORENZO

2
Es llegeix en minuts

L'entrenador del LlevantJoaquín Caparrós, ha assegurat aquest dissabte que el seu objectiu és que el Barcelona pateixi en el partit d'aquest diumenge i, sobretot, que el seu equip no tingui cap lapsus durant l'enfrontament que faci inútil l'esforç dels seus jugadors. "Intentarem que pateixin i que al final no passi res. Hem de ser optimistes i competir els 90 minuts, no podem tenir un lapsus que ens deixi sense recompensa després de l'esforç de tot un partit", ha dit en la roda de premsa prèvia a l'enfrontament.

"Si fem les coses bé tal com hem demostrat amb equips que estaven a dalt en la classificació, tindrem les nostres opcions. Hem de tenir confiança amb la pilota i, quan no la tinguem, ser un equip ben ordenat perquè en cas contrari, davant el Barcelona no hi ha opció", ha afegit.

Descartat un 'catenaccio'

El tècnic del Llevant ha descartat la possibilitat de canviar el seu habitual sistema de joc per un de més defensiu i encara que ha reconegut la dificultat de jugar davant el líder de Primera Divisió, ha donat opcions al seu equip si aconsegueixen mantenir la concentració. "No sóc partidari de fer coses diferents de les que has treballat durant una pretemporada. Fer una cosa diferent és desconfiar en el que treballes i insisteixes amb el teu equip i més en aquest tipus de partits", ha afegit. Tot i això, Caparrós ha admès que encara que aquest és el seu dia, "després arriba el Barcelona, posa la qualitat i tot el teu esforç pot no valer per a res".

Notícies relacionades

Caparrós, que ha lamentat la baixa per lesió del davanter brasiler Neymar, ha destacat l'estat de forma de Leo Messi després de la seva lesió, encara que ha recordat l'"espectacular" primera volta que ha fet el Barcelona sense ell. "Leo hi és i els números no enganyen en la forma que ha tornat, però el Barcelona ha fet una primera volta espectacular sense Messi. Ara, sens dubte i després de la seva tornada, és més complicat guanyar el Barcelona", ha indicat.

Pragmatisme davant les crítiques

A més, el preparador andalús no ha volgut valorar al debat sorgit al voltant de l'equip sobre la seva forma de jugar i s'ha remès als punts aconseguits fins al moment i a la consecució de l'objectiu marcat. "Pregunteu a altres que estan a sota. En aquest debat no hi entrem. Aquest és un debat futbolístic, però el professional viu dels objectius. Hem de millorar, no hi ha dubte, i és veritat que no hi ha cap equip 'deu', però nosaltres pensem a sumar, sumar i sumar", ha respost Caparrós a la pregunta sobre el joc del seu equip.