Tres entrenadors valoren les opcions del Barça

Unai Emery, Pepe Mel i Joaquín Caparrós es mostren optimistes sobre les possibilitats del Barça de superar l'eliminatòria

1
Es llegeix en minuts

Tres tècnics (Unai Emery, del Sevilla; Pepe Mel, del Betis i Joaquín Caparrós, exentrenador del Mallorca) opinen sobre les possibilitats del Barça de remuntar l'eliminatòria aquesta nit contra el Milan.

"Tito liderarà el triomf des de Nova York"

Unai Emery (tècnic del Sevilla): "El Barcelona donarà la seva millor versió. Crec que té capacitat de sobres per remuntar aquesta eliminatòria malgrat el mal resultat de l'anada. Estic convençut que el factor emotiu serà molt important. Tito Vilanova liderarà el triomf des de Nova York.

"Si la pilota vola, el Barça passarà"

Pepe Mel (tècnic del Betis): "El Barça és el favorit per seguir endavant, no en tinc dubtes, però necessita recuperar la velocitat en el seu joc. Si la pilota corre com abans, si la pilota vola, el Barça passarà.

"No sé com es pot dubtar d'aquest equip"

Notícies relacionades

Joaquín Caparrós (extècnic del Mallorca): "No tinc cap dubte que el Barcelona superarà l'eliminatòria i passarà a quarts de final. El que va passar en el partit d'anada va ser un accident. No sé com es pot dubtar d'aquest Barcelona. Si un equip així no té credibilitat, no sé en qui es pot confiar.

>>Llegiu les opinions d'Emery, Mel i Caparrós sobre el partit del Barça a e-Periódico.