La celebració del títol

«No piqueu, no us deixeu portar pel que passa fora»

Rosell reclama a l'equip que només pensi en Wembley per blindar-se d'atacs externs

«No piqueu, no us deixeu portar pel que passa fora»_MEDIA_1

«No piqueu, no us deixeu portar pel que passa fora»_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ
BARCELONA

En el seu primer any a la llotja, Sandro Rosell ja ha celebrat una Lliga i prepara ara el seu viatge a Wembley per intentar aixecar, de manera figurada, és clar, una Copa d'Europa. Seria, per tant, la quarta en la història del club. Per ser el seu primer any com a president del Barça, no està gens malament. És un balanç gairebé perfecte, només alterat per la Copa perduda a Mestalla davant el Madrid. Però això, vist avui amb la perspectiva del temps, és un trofeu menor.

Ahir, abans d'ocupar el seu seient a la llotja, Rosell va compartir el migdia amb els penyistes de Vilafranca del Penedès, que celebraven el seu mig segle de vida. I allà va aprofitar el seu discurs per llançar un missatge institucional en els dies previs a Wembley.

Notícies relacionades

«Vull fer una petició a tots els socis i aficionats, i és que d'aquí al 28 de maig no piqueu, no us deixeu portar per missatges externs. Nosaltres, a la nostra», va reclamar Rosell, que va insistir en la necessitat que el barcelonisme es blindi per evitar la batalla directa amb el Madrid, entossudit que l'equip de Guardiola no guanyi el 28 de maig la Champions. Entossudit per diversos mitjans. No va poder vèncer al camp i intenta ara estendre aquesta baralla als despatxos. «Concentrem-nos tots, remem en una mateixa direcció, som una família i el nostre objectiu es diu Wembley», va reiterar després Rosell.

Malgrat la contundència dels atacs del Madrid (va presentar primer una denúncia per evitar que vuit blaugranes juguessin la tornada de la semifinal al Camp Nou i després va enviar un vídeo a la UEFA perquè castiguin Sergio Busquets amb cinc partits), la directiva blaugrana no ha trencat relacions amb Florentino Pérez, el president del Madrid. «Estem en un moment molt dolç del barcelonisme», va recordar Rosell en referència no només a la Lliga de futbol sinó a la d'handbol, a més dels títols conquistats, entre altres, pel Juvenil B de Sergi Barjuán. Demà, a més, es presenta la nova samarreta. Ja sense l'Unicef al pit. Ja amb Qatar Foundation.