Segons un informe del sumari

Un sospitós d’agressió sexual múltiple a una menor a Badalona li va demanar no denunciar

Un sospitós d’agressió sexual múltiple a una menor a Badalona li va demanar no denunciar

David Zorrakino - Europa Press - Archivo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un sospitós de presumptament participar en l’agressió sexual múltiple a una menor en un descampat de Badalona al juny li va enviar un missatge demanant-li que no ho denunciés.

La menor ho va explicar en la seva segona declaració després de denunciar el cas, segons consta en un informe incorporat al sumari del cas a què ha tingut accés l’agència ‘Europa Press’.

En aquesta causa són sospitosos vuit menors, cinc d’ells inimputables per tenir menys de 14 anys (com el que va enviar el missatge); dos dels primers estan internats en règim tancat com a mesura cautelar i el tercer segueix en cerca i amb una ordre de detenció.

La denunciant ha reconegut els sospitosos en fotografies i en la investigació s’han obtingut vídeos gravats amb mòbil del moment de l’agressió.

Precisió al declarar

Notícies relacionades

Els menors inimputables són testimonis de la causa, i tots han negat que hi hagués cap noia al descampat excepte un, que ha explicat que va veure dos menors tenir sexe amb la nena.

Els investigadors del cas han assenyalat que la denunciant ha relatat «amb precisió, dades i detalls» l’agressió que presumptament van cometre els vuit menors, remarquen que es tracta d’una víctima vulnerable per ser menor i tenir una discapacitat, i consideren clau el vídeo on es veuen els sospitosos participant en l’agressió.