Arrestat de nou divendres

Empresonat un piròman després de 40 detencions per cremar contenidors a Badalona

  • El jutge n’ha ordenat l’ingrés a la presó perquè l’arrestat és multireincident i ha provocat també danys greus en mobiliari i vehicles

Empresonat un piròman després de 40 detencions per cremar contenidors a Badalona

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un jutge ha enviat a la presó un home multireincident que acumulava una quarantena de detencions per la crema de contenidors a Badalona. Els Mossos d’Esquadra el van tornar a detenir divendres passat.

Segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i han detallat fonts policials a EFE aquest dilluns, el detingut està acusat de multireincidència en la crema de contenidors, danys greus al mobiliari urbà i en vehicles estacionats. L’entrada a la presó s’ha produït com a conseqüència del reiterat comportament de l’individu, ja que aquest tipus de delictes de forma general no impliquen presó preventiva.

Notícies relacionades

Tot i que la detenció es va portar a terme divendres passat, feia dies que la Guàrdia Urbana de Badalona controlava el piròman. Fonts municipals han assenyalat que, durant els dies que han estat vigilant l’acusat, no hi ha hagut incidents relacionats amb la crema de contenidors.

L’ajuntament ha celebrat la detenció que feia anys que reclamaven als jutges. El consistori ha remarcat que el detingut és multireincident i ha provocat inseguretat ciutadana. 

Temes:

Badalona