Successos

Sis detinguts a Badalona per presumptament haver robat la càrrega de camions estacionats

Els tres robatoris de camions van tenir lloc els dies 7 i 10 de gener a Cardedeu, Gavà i Llinars del Vallès

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra han detingut sis homes a Badalona (Barcelonès) per presumptament haver robat, en diverses ocasions, la càrrega de camions estacionats a àrees de servei i descans a vies ràpides, ha explicat el cos aquest divendres en un comunicat.

Les investigacions posteriors han pogut determinar la presumpta relació dels detinguts amb tres robatoris de camions que van tenir lloc els dies 7 i 10 de gener a Gavà (Baix Llobregat), Cardedeu i Llinars del Vallès (Vallès Oriental).

Els presumptes lladres havien sostret dels camions una gran quantitat d’objectes, com ara televisors, caixes de material esportiu i material per a instal·lacions fotovoltaiques, i una furgoneta que havia estat robada a Vilassar de Mar (Maresme).

Matrícules tapades i passamuntanyes

Els fets van tenir lloc el dia 10 de gener quan un sergent dels Mossos fora de servei va detectar en una carretera a prop del Prat de Llobregat (Baix Llobregat) un turisme i una furgoneta que circulaven amb les plaques de la matrícula tapades i els ocupants amagaven la seva cara amb passamuntanyes.

Després d’avisar les comissaries de Badalona i Sant Adrià de Besòs, el sergent va procedir a seguir els vehicles fins al pàrquing d’una nau de Badalona i diverses patrulles es van situar al voltant de l’edifici per controlar les sortides.

Notícies relacionades

Els presumptes lladres van irrompre amb un vehicle a gran velocitat que va impactar contra els cotxes policials i a continuació es van detenir els tres ocupants; dins de la nau es van detenir tres persones més

Als detinguts, d’entre 23 i 38 anys, se’ls acusa de delictes de furt a l’interior del vehicle, danys, furt d’ús de vehicle, robatori amb força a l’interior del vehicle, conducció temerària i atemptat contra els agents de l’autoritat i lesions.