Decoració local

Badalona pretén licitar in extremis els seus llums de Nadal davant un concurs desert

  • L’única empresa que s’havia presentat va retirar la seva oferta, però l’Ajuntament assegura que la gran ciutat «tindrà llums aquest Nadal»

  • El pressupost per a il·luminació nadalenca s’havia pràcticament triplicat per a aquest 2022: de 143.000 € l’any passat als 380.000 € previstos per a aquest 2022

Badalona pretén licitar in extremis els seus llums de Nadal davant un concurs desert

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Badalona es troba aquests dies explorant com fer que els carrers de la gran ciutat catalana no es quedin sense il·luminació decorativa aquesta Nadal, a causa que el concurs per licitar el contracte pertinent ha quedat desert recentment, segons va avançar la televisió local pública Badalona Comunicació i confirmen fonts municipals.

Per motius encara desconeguts, l’única empresa que s’havia presentat a un dels lots licitats va retirar la seva oferta. Tot i així, fonts municipals del consistori asseguren que «Badalona tindrà llums aquest Nadal».

Més enllà del concurs desert, el pressupost per a llums de Nadal a Badalona s’havia pràcticament triplicat per a aquest 2022. Mentre l’any passat va ser de 143.000 €, la previsió d’inversió per a aquest any és de 380.000 € per il·luminar la plaça de la Vila, els eixos comercials, el passeig Marítim i la Rambla.

Albiol: «Badalona es queda sense llums»

Notícies relacionades

Per la seva banda, l’actual líder de l’oposició de Badalona, l’exalcalde Xavier García Albiol (PP), va aprofitar en el seu Twitter la conjuntura per criticar l’acció del Govern municipal (PSC, ERC i comuns): «Badalona es queda sense llums. La incapacitat de l’alcalde, traient la licitació quan la resta d’ajuntaments ja estan instal·lant els llums, provoca que el concurs quedi desert».

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona