De Victoria Szpunberg

La dependència i les cures arriben al Zorrilla de Badalona amb ‘El pes d’un cos’

  • L’obra contraposa el realisme més cru i actual a una celebració plena d’humor, imaginació i jocs teatrals

La dependència i les cures arriben al Zorrilla de Badalona amb ‘El pes d’un cos’

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Zorrilla de Badalona (Barcelonès) acollirà aquest divendres 14 d’octubre, a la 20.00 h, la representació ‘El pes d’un cos’, de Victoria Szpunberg.

Des del Zorrilla expliquen que la dramaturga i directora Victoria Szpunberg ha construït «un engranatge teatral de primera magnitud, un espectacle rotund i poderós» que passa per la tria escenogràfica temes com l’envelliment, la dependència i les cures per explicar-nos la història d’Olga (interpretada per Laia Marull).

En Olga recau tota la responsabilitat de cuidar el seu pare, un home que, després d’haver patit un ictus, viu un procés de deteriorament físic i mental que el converteix en un ésser totalment dependent.

A més de Marull, l’elenc el completen Quim Àvila, Carles Pedragosa i Sabina Witt.

La posada en escena d’aquesta «epopeia íntima i al mateix temps social» combina text, música en directe i projeccions i contraposa el realisme més cru i actual a una celebració plena d’humor, imaginació i jocs teatrals.

Notícies relacionades

Les entrades es poden adquirir a través de la web del mateix Teatre Zorrilla i el seu preu oscil·la entre els 18 i els 24 euros, depenent de la zona.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona