Comerç local

Tanca el primer ‘sex shop’ de Badalona després de més de 20 anys en actiu

  • «¡Mare meva, però si és mític!», va exclamar un veí de la ciutat després d’assabentar-se que l’I Love Sex abaixava la persiana

Tanca el primer ‘sex shop’ de Badalona després de més de 20 anys en actiu

GSV

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

I Love Sex, el primer ‘sex shop’ que va obrir a Badalona (Barcelonès), ha tancat després de més de 20 anys funcionant a la localitat.

La botiga era al carrer Francesc Macià, a mig camí entre les parades de metro de Pep Ventura i Badalona Pompeu Fabra.

El diari local ‘Tot Badalona’ va informar de la clausura de la botiga aquest cap de setmana a les xarxes socials, notícia que es va omplir de comentaris que lamentaven el tancament d’un negoci local: «La mort del comerç local», denunciava un tuitaire. «¡Mare meva, però si és mític!», exclamava un altre usuari.

Des d’un dels negocis contigus al ja extint ‘sex shop’ expliquen que, fa uns dies, la propietària del local d’articles per al plaer sexual, sense entrar en detalls, els va dir simplement que marxaven i els va demanar que, si arribava algun paquet o carta, l’hi recollissin.

Notícies relacionades

«Mai vam veure que hi entrés gaire gent. Crec que venien més a través d’internet», segueix. Amb tot, tant el telèfon com la web del local també han abaixat la persiana.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona

Temes:

Badalona Sexe