Acord de col·laboració

El Festival Filmets de Badalona projectarà 50 hores de curtmetratges a les habitacions de Can Ruti

  • El festival i l’hospital col·laboren per segon any per acostar el cine a pacients i personal sanitari

L’hospital de Can Ruti de Badalona.

L’hospital de Can Ruti de Badalona.

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Can Ruti) i el festival de curtmetratges badaloní Filmets han renovat l’acord de col·laboració posat en marxa l’any passat perquè pacients i professionals puguin disfrutar de les sessions del certamen dins del mateix hospital.

Els pacients ingressats podran veure gratuïtament els curtmetratges a la televisió de l’habitació –s’ha realitzat una selecció de films per a pediatria–, mentre que la sala d’actes de l’hospital es converteix en una seu més del festival Filmets, on es realitzaran projeccions gratuïtes per a pacients, professionals, estudiants i investigadors.

El conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta, detalla que a l’hospital es projectaran prop de 50 hores de curtmetratges, de les quals quatre seran de contingut infantil per a les habitacions pediàtriques.

Un punt de trobada

El festival arriba a Badalona el mes d’octubre vinent i durant les setmanes prèvies l’organització treballa perquè també puguin ser a l’hospital alguns dels directors i realitzadors que participen.

Notícies relacionades

El gerent territorial de l’Institut Català de la Salut (ICS) a la regió metropolitana nord, Jordi Ara, explica que la sala d’actes de l’hospital vol convertir-se durant uns dies en «una sala de cine i punt de trobada per a tothom».

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona