Foc

Ferit greu un pacient de l’Hospital Can Ruti de Badalona per un foc a la seva habitació

  • Fonts pròximes al cas assenyalen a Efe que la principal hipòtesi de l’incendi apunta que el pacient el devia provocar intencionadament

  • El personal de l’hospital ha extingit les flames amb extintors i ell ha sigut traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona

Ferit greu un pacient de l’Hospital Can Ruti de Badalona per un foc a la seva habitació
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un pacient de l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona (Barcelonès) ha resultat ferit greu aquest divendres amb cremades arran d’un incendi que s’ha produït al centre i que, segons la principal hipòtesi de la investigació, ell mateix ha provocat.

Segons han explicat a Efe fonts de Bombers de la Generalitat, han enviat cinc dotacions al lloc després d’haver rebut un avís per foc a l’hospital a les 11.29 del matí en el qual alertaven d’un matalàs i d’una cadira parcialment cremats.

Quan els bombers han arribat, el personal de l’hospital ja havia extingit les flames amb l’ús d’extintors i el cos d’emergències l’ha donat per apagat a les 11.43 hores.

Els bombers han portat a terme treballs de seguretat a l’hospital per comprovar que no hi hagués cap altre foc a la zona afectada.

Traslladat a la Vall d’Hebron

Tot i que hi ha una investigació policial oberta, fonts pròximes al cas han assenyalat a Efe que la principal hipòtesi de l’incendi apunta que el pacient hauria provocat les flames intencionadament calant foc al matalàs.

A més, assenyalen que l’incendi no ha afectat cap altra habitació.

Notícies relacionades

El pacient, que ha resultat ferit de gravetat, ha sigut traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona