Traslladat a l’hospital

A la presó per apunyalar al coll un home que mirava d’evitar un robatori a Badalona

  • El presumpte autor li va clavar cops i puntades de peu, «li va fer un tall al coll» amb un ganivet i va fugir del lloc

A la presó per apunyalar al coll un home que mirava d’evitar un robatori a Badalona

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra van detenir l’11 d’agost un home de 21 anys com a autor d’un presumpte intent d’homicidi i lesions a un altre jove que pretenia evitar un robatori a Badalona (Barcelonès), i el jutge va decretar el seu ingrés a presó provisional.

En un comunicat aquest dimarts, la policia catalana ha explicat que els fets van succeir el 31 de juliol a la localitat, quan la víctima va veure que el presumpte autor intentava robar amb violència a un altre jove i es va acostar a ells per ajudar el noi.

Així doncs, el presumpte autor li va clavar cops i puntades de peu, «li va fer un tall al coll» amb un ganivet i va fugir del lloc. A l’arribar-hi, els Mossos d’Esquadra van trobar la víctima i van controlar l’hemorràgia fins que va arribar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va traslladar el jove fins a l’hospital.

Notícies relacionades

Arran de les indagacions policials, la Unitat d’Investigació va identificar el presumpte autor i el va detenir l’11 d’agost, mentre que el Jutjat d’Instrucció 4 de Badalona va decretar el seu ingrés a presó provisional.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona