Espectacles

El Festival Internacional de Màgia de Badalona tanca la 22a edició amb un 95% d’ocupació

  • El premi Li-Chiang recau en l’il·lusionista francès Arno i Josep Maria Garcia Andrada va recollir la menció honorífica

El Festival Internacional de Màgia de Badalona tanca la 22a edició amb un 95% d’ocupació

Josep Garcia/Badalona Cultura

1
Es llegeix en minuts
ACN

El Festival Internacional de Màgia de Badalona (Barcelonès) ha tancat la 22a edició amb una ocupació del 95% d’ocupació entre tots els espectacles celebrats als teatres municipals de la ciutat: les gales internacionals, la Gala de Màgia i Humor, la Gala Solidària i el xou familiar del Mag Lari.

«En línies generals, el festival ha sigut un èxit, ha lluitat contra la desescalada de la covid-19 i ha aconseguit en la majoria dels casos l’ocupació d’abans de la pandèmia», ha destacat el mag Enric Magoo, director artístic del certamen. També han tingut una gran acollida les activitats complementàries celebrades com la Trobada de Mags de Catalunya o l’espectacle escolar Hai, la pescadora de somnis.

Aquest any el públic ha atorgat el premi Li-Chang 2022, a través d’un sistema de votació telemàtica, a l’il·lusionista francès Arno. Amb més de 25 anys de trajectòria, el mag Arno va deixar bocabadat el públic badaloní fent aparèixer del no-res els ocells més bonics del planeta.

Per la seva banda, la menció honorífica d’aquesta edició ha sigut per Josep Maria Garcia Andrada, de sobrenom artístic Skuesker. Andrada ha exercit tota la seva vida de comptable i agent comercial, una professió que ha combinat amb la seva afició per la màgia des de fa gairebé 80 anys. Una fascinació per l’il·lusionisme que ha format part d’ell tota la seva vida i que l’ha fet mereixedor de la menció honorífica d’aquest any.

Una de les novetats d’aquest any ha sigut la Gala de Joves Promeses de la Màgia. Un espectacle que va tenir una gran rebuda per part del públic que va omplir el Teatre del Círcol Catòlic al màxim.

23è Festival Internacional de Màgia de Badalona

Notícies relacionades

L’organització del Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li-Chang ja treballa en l’edició de l’any vinent amb la voluntat de continuar acostant les millors propostes de màgia nacional i internacional al públic a la ciutat de Badalona.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO