Un import total de 5.808.000 euros

L’Ajuntament de Badalona i el Joventut renoven el contracte de patrocini per quatre anys més

  • La Penya continuarà lluint així la marca ‘Badalona és futur’ a la samarreta del primer equip i en altres suports de difusió del club

  • L’import econòmic anual del patrocini es mantindrà en 1.452.000 d’euros anuals

L’Ajuntament de Badalona i el Joventut renoven el contracte de patrocini per quatre anys més

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La pista central del Palau Municipal d’Esports va acollir aquest dilluns 7 de febrer l’acte de presentació del nou contracte de patrocini de l’Ajuntament de Badalona (Barcelonès) i el Club Joventut Badalona. L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el president del club de bàsquet, Juan Antonio Morales, han donat a conèixer els detalls d’aquest nou contracte de patrocini que té una vigència de quatre anys i un import de 5.808.000 euros.

Aquest és el segon contracte de patrocini que firmen l’Ajuntament i la Penya. El primer va entrar en vigor el 2017 i va tenir també una vigència de quatre anys. D’aquesta manera, l’import econòmic anual del patrocini es mantindrà en els mateixos termes que el contracte anterior: 1.452.000 euros.

Amb la firma d’aquest nou contracte, el Club Joventut Badalona continuarà lluint la marca ‘Badalona és futur’ a la samarreta del primer equip i en altres suports de difusió del club de bàsquet com la web, les xarxes socials, la publicitat estàtica i lluminosa del Palau Municipal d’Esports, la sala de premsa, el videomarcador, etc.

Notícies relacionades

L’objectiu del contracte de patrocini és continuar recolzant el Joventut, fer difusió de l’esport del bàsquet i dels valors associats a la seva pràctica i potenciar la imatge de Badalona com un municipi que dona suport a l’esport. Al seu torn, es vol incrementar la reputació, notorietat social i imatge pública de Badalona. Guijarro ha mostrat la seva satisfacció per la renovació durant quatre anys més del contracte de patrocini amb el Club Joventut Badalona perquè: «La Penya és la principal ambaixadora que té la ciutat, i prorrogar aquesta simbiosi entre el club i Badalona és una gran notícia per a tothom». 

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO